Γ. Ραγκούσης: Εγώ υπουργός του Κυρ. Μητσοτάκη δεν θέλω να γίνω

την ανάγκη οριοθέτησης του υπό συγκρότηση φορέα της Κεντροαριστεράς απέναντι στη Νέα Δημοκρατία στάθηκε ο πρώην υπουργός Γιάννης Ραγκούσης.

Σε ομιλία του στη Λάρισα, ο υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς υπογράμμισε πως «εγώ έχω μια σύγχρονη αντίληψη ότι πρέπει να συνεργάζονται τα κόμματα για να λύνουν προβλήματα των πολιτών, αλλά είναι άλλο πράγμα αυτό, κι άλλο να πας να γίνεις υπουργός του Μητσοτάκη. Εγώ υπουργός του Μητσοτάκη δεν θέλω να γίνω και δεν πρέπει να γίνω αν θέλει η χώρα να αποκτήσει μια ισχυρή προοδευτική παράταξη».

Ο κ. Ραγκούσης σημείωσε ότι «δεν μπορώ να δεχτώ πως το μέλλον αυτής της χώρας θα είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Μάκης Βορίδης και οι Αυγενάκηδες».

Όπως τόνισε, όλες οι κοινωνίες περπατούν στον ιστορικό χρόνο στην βάση των δύο πόλων, τον συντηρητικό και τον προοδευτικό».

«Όταν επιλέγεις τον συμπληρωματικό ρόλο του συντηρητικού πόλου, τότε ταπεινώνεις την παράταξη και τους οπαδούς σου, αλλά αφήνεις το κενό να το καλύψουν άλλες δυνάμεις», συμπλήρωσε.

naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ

SHARE