Επίθεση Καμμένου με βαρύτατους χαρακτηρισμούς κατά Κοτζιά, αιχμές και κατά του ΠτΔ

Βαρύτατους χαρακτηρισμούς χρησιμοποίησε σε βάρος του τέως υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, μιλώντας στο δίκτυο Βεργίνα TV.

Ο Π. Καμμένος χαρακτήρισε τον Ν. Κοτζιά “διακινητή της τσάντας του Γιωργάκη”, ενώ ανέφερε ότι “φαίνεται να είχε δικό του σχέδιο σε ότι αφορά τη Συμφωνία των Πρεσπών”.

“Προδομένος” εμφανίστηκε ο αρχηγός των ΑΝΕΛ και από τον πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρα, με τον οποίο συγκυβερνούσε μέχρι πρόσφατα, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι στο θέμα της πΓΔΜ δεν του είπε την αλήθεια δύο φορές όταν αρχικά ήταν να συζητηθεί το θέμα της Συμφωνίας α) μετά τις εκλογές και δεν έγινε και β) όταν ο Αλέξης Τσίπρας του είπε ότι θα ξαναδούν το θέμα το Μάρτιο και έρχεται τώρα στη Βουλή.

Αιχμές και κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας

“Έχει προσωπική ευθύνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Εγώ τον συνάντησα και του είπα ότι δεν συμμετέχω πλέον ως Κυβερνητικός Εταίρος και ότι η Συμφωνία των Πρεσπών είναι άκυρη. Περιμένω την απάντησή του”, τόνισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ενώ συμπλήρωσε ότι “οι βουλευτές της ΝΔ έπρεπε ήδη να έχουν αντιδράσει με τη γεωγραφικού προσδιορισμού πρόταση για την ονομασία των Σκοπίων”.

“Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην πάρει τις 151 ψήφους που θέλει η κυβέρνηση και αυτή η πιθανότητα να οφείλεται στους ΑΝΕΛ”, προανήγγειλε από την εκπομπή “Σχολιάζοντας την Επικαιρότητα” και τη “Βεργίνα Τηλεόραση” ο Πάνος Καμμένος, ενώ για τον κ. Ζουράρι τόνισε ότι “εάν ο κ. Ζουράρις είναι ο 151ος που θα ψηφίσει τη Συμφωνία, πρέπει να το σκεφτεί πολύ καλά”.

Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε και κατά της Ντ. Μπακογιάννη, στο γνωστό του ύφος, αποκαλώντας την βουλευτή της ΝΔ “όνειδος” για την πολιτική ζωή του τόπου, ενώ είπε ότι του επιτίθεται “για λόγους επιχειρηματικών συμφερόντων”.