Επίθεση Βαγενά σε Τόσκα για τo πρόβλημα των ναρκωτικών στην Αθήνα

Σφοδρή επίθεση κατά του αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα, άσκησε από το βήμα της Βουλής η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Άννα Βαγενά, κατηγορώντας τον για απραξία σε ό,τι αφορά τη διακίνηση των ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας.

«Λυπάμαι αλλά θα σας είμαι δυσάρεστη. Δεν έχει γίνει τίποτα επί των ημερών μας πάνω σε αυτό το θέμα. Είπαμε ότι θα πρέπει να δώσουμε προτεραιότητα στα προβλήματα του πολίτη. Το έχει αναφέρει και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός αλλά σε αυτό το θέμα δεν έχει γίνει τίποτα…» σημείωσε Α. Βαγενά ακούγοντας τις απαντήσεις του υπουργού σε επίκαιρη ερώτηση που του κατέθεσε.

«Η Αστυνομία γνωρίζει πολύ καλά ποιοι είναι αυτοί που διακινούν τα ναρκωτικά στο κέντρο της Αθήνας. Όπως, ξέρει πολύ καλά τί γίνεται και με την πορνεία στο κέντρο της Αθήνας και για τους οίκους ανοχής που καθημερινά ξεφυτρώνουν», είπε η βουλευτής και συνέχισε: «εγώ δεν θέλω να πιστεύω ότι έχουμε μια ανίκανη Αστυνομία, προτιμώ να λέω ότι υπάρχουν κάποιο διεφθαρμένοι στην Αστυνομία και όχι μια ανίκανη Αστυνομία», τόνισε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Χωρίς να μπει στην ουσία της καταγγελίας, ο κ. Τόσκας αρκέστηκε στο να δώσει μια γενική εξήγηση αναφέροντας ότι το πρόβλημα τον ναρκωτικών οφείλεται στην υπερσυγκέντρωση πληθυσμού στην Αθήνα. «Το θέμα είναι γνωστό και απασχολεί τις Αρχές εδώ και δεκαετίες….», σχολίασε μάλλον ανεπιτυχώς ο κ. Τόσκας.