Δρίτσας: Αυθαίρετες οι ερμηνείες

Χωρίς να διαψεύδει τα όσα είπε περί πώλησης των μετοχών του λιμανιού για ικανοποίηση των δανειστών και περί «ΤΑΙΠΕΔ, που λειτουργεί ως ένα κράτος εν κράτει ως ένα μόρφωμα», ο υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας εξέδωσε γραπτή δήλωση, στην οποία αναφέρει ότι «οι ερμηνείες που δίδονται είναι αυθαίρετες».

Ο κ. Δρίτσας προχώρησε στη γραπτή δήλωση μετά τη θύελλα των αντιδράσεων, που προέκυψε από την τοποθέτησή του στο Mega για την ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ και ότι η διαδικασία της πώλησης δεν έχει τελειώσει, τόσο από τη ΝΔ όσο και από τα άλλα κόμμα της αντιπολίτευσης.

Το Μέγαρο Μαξίμου πέρασε στην αντεπίθεση, όταν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε λόγο για «Κυβέρνηση φαρσοκωμωδίας», χωρίς να πει λέξη για τις δηλώσεις Δρίτσα.

Η δήλωση του υπουργού Ναυτιλίας Δρίτσα

Στην τηλεοπτική συμμετοχή μου στο MEGA σήμερα το πρωί απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις προσπάθησα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με την απαιτούμενη σοβαρότητα και ειλικρίνεια να εξηγήσω την πορεία των χειρισμών της Κυβέρνησής μας αναφορικά με την πώληση των μετοχών του ΟΛΠ.

Κάθε συμμετοχή μου σε τηλεοπτική ή ραδιοφωνική εκπομπή θεωρώ πάντα ότι με υποχρεώνει πρωτίστως να ενημερώνω υπεύθυνα όσους τις παρακολουθούν και αυτό έκανα. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Οι ερμηνείες που θέλουν να με εμφανίσουν ότι κινούμαι σε διαφορετική κατεύθυνση από τον Πρωθυπουργό είναι κατασκευές εμφανούς σκοπιμότητας και εφήμερης αντοχής.

Ενημερώνω τέλος, ότι η αναγγελθείσα για την Τρίτη συνέντευξη Τύπου καθόλου δεν συνδέεται με τα παραπάνω, αφού είχε προαποφασισθεί από την Παρασκευή.

Επίθεση Μαξίμου στη ΝΔ για Δρίτσα-Κουβέντα για τη διαφοροποίησή του!

ΝΔ: «Η Κυβέρνηση φαρσοκωμωδία διαλύει τη χώρα. Πρέπει να φύγει»

ΠΑΣΟΚ: Η παράσταση του τσίρκου της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται

Ποτάμι: Ο κ. Δρίτσας να εγκαταλείψει την καρέκλα του

Λαφαζάνης: Οπερετική κυβέρνηση-Εχουν και ποινικές ευθύνες