Επίθεση Μαξίμου στη ΝΔ για Δρίτσα-Κουβέντα για τη διαφοροποίησή του!

Στην αντεπίθεση πέρασε η κυβέρνηση, με ανακοίνωση σε ειρωνικό ύφος, κατά της Νέας Δημοκρατίας, για την τοποθέτηση-διαφοροποίηση του υπουργού Ναυτιλίας Θοδωρή Δρίτσα, χωρίς ωστόσο να κάνει το παραμικρό σχόλιο για την ανοιχτή του διαφωνία με την ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ και τον τρόπο λειτουργίας του ΤΑΙΠΕΔ.

Συγκεκριμένα, το Μέγαρο Μαξίμου αναφέρει ότι «”πολιτική της Νέας Δημοκρατίας” δεν είναι η συμφωνία για το λιμάνι και μάλιστα με τους συγκεκριμένους όρους. Πολιτική της Νέας Δημοκρατίας είναι αυτά που έχουν γίνει στο παρελθόν με την Siemens».

«Θα συνιστούσαμε περισσότερη αυτοσυγκράτηση και λιγότερο θεατρινισμό στο γραφείο τύπου της ΝΔ, που εχθές είχε κατεβάσει ρολά, λόγω των αποκαλύψεων για την λίστα Λαγκάρντ και τους συγγενείς του πρώην προέδρου του κόμματος», επισημαίνει.

Η ΝΔ σε ανακοίνωσή της είχε κάνει λόγο για «Κυβέρνηση φαρσοκωμωδίας που διαλύει τη χώρα», με αφορμή τις δηλώσεις Δρίτσα.

Αδωνις Γεωργιάδης: Αυτοεξευτελίζεται ο Δρίτσας, να παραιτηθεί

Ο υπουργός Ναυτιλίας είπε στο Mega ότι η διαδικασία πώλησης του ΟΛΠ δεν έχει τελειώσει και πως «η πώληση των μετοχών του ΟΛΠ γίνεται για να ικανοποιηθούν οι δανειστές και όχι για την ανάπτυξη του λιμανιού», ενώ τόνισε ότι «πρέπει να περιοριστεί στο ελάχιστο το κομμάτι της απαράδεκτης λειτουργίας του ΤΑΙΠΕΔ», το οποίο λειτουργεί ως κράτος εν κράτει.

ΠΑΣΟΚ: Η παράσταση του τσίρκου της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται

Ποτάμι: Ο κ. Δρίτσας να εγκαταλείψει την καρέκλα του

Λαφαζάνης: Οπερετική κυβέρνηση-Εχουν και ποινικές ευθύνες