Δένδιας: Η κυβέρνηση όσο παραμένει στην Εξουσία κάνει κακό στον τόπο

Να φύγει η κυβέρνηση γιατί όσο παραμένει στην Εξουσία, κάνει κακό στο τόπο, ζήτησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ Νίκος Δένδιας, μιλώντας στη Βουλή.

Ο κ. Δένδιας επισήμανε την κρισιμότητα των στιγμών για τη χώρα μας, λόγω του προσφυγικού προβλήματος και τόνισε την ανάγκη να συνεννοηθούν όλα τα κόμματα για να υπάρξει μια ενιαία εθνική γραμμή. Αλλά όπως τόνισε η πολιτική συνεννόηση προϋποθέτει να σταματήσει η κυβέρνηση τις συκοφαντίες. Και έφερε ως χαρακτηριστικό παράδειγμα τα ψέματα που είπε ο Πρωθυπουργός για τη λίστα Μπόγιαρνς.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ άσκησε σκληρή κριτική στο θέμα των κυβερνητικών χειρισμών για το προσφυγικό. Αφού επισήμανε την στροφή 180 μοιρών που έκανε η κυβέρνηση όσον αφορά τη συμμετοχή του ΝΑΤΟ στις περιπολίες στο Αιγαίο, τόνισε ότι δεν εξασφάλισε ούτε τους απαραίτητους όρους κάτω από τους οποίους θα επιχειρούσαν στο Αιγαίο τα Νατοϊκά πλοία.

«Έχετε τεράστιες ευθύνες», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο κ.Δένδιας. Επίθεση εξαπέλυσε και για τον υπουργό Εξωτερικών κ. Κοτζιά τον οποίο κατηγόρησε για καθυστέρηση 24 ωρών, όσον αφορά το διάβημα του στην Αυστρία. «Τότε ξύπνησε», είπε εγκαλώντας τον υπουργό Εξωτερικών.