Απίστευτο περιστατικό: Γιατρός «σιδέρωσε» την ερωμένη του στην Αταλάντη

Μνήμες «Σπυριδούλας» ξυπνά μια απίστευτη υπόθεση που εκτυλίχθηκε στην Αταλάντη το πρωί της περασμένης Δευτέρα τα ξημερώματα με 52χρονο γιατρό να φέρεται ότι σιδέρωσε κυριολεκτικά την 45χρονη γραμματέα του με την οποία διατηρούσε ερωτικό δεσμό.

Ο 52χρονος γιατρός, που διατηρούσε ιατρείο στην Αταλάντη, υποψιάσθηκε ότι η γραμματέας του είχε παράλληλο δεσμό και μια πράξη εκδίκησης την σιδέρωσε με ατμοσίδερο προκαλώντας της εγκαύματα δεύτερου βαθμού σε χέρια, πόδια, πλάτη ακόμη και το κεφάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες στις 4:00 το πρωί της Δευτέρας, η 45χρονη πήγε στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης όπου εκεί εντοπίστηκαν χτυπήματα και εκχυμώσεις σε σχεδόν ολόκληρο το σώμα και εγκαύματα Β’ βαθμού στους βραχίονες, στους καρπούς, στον ώμο και στις παλάμες των δυο χεριών στα δύο χέρια. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών, τα εγκαύματα προκλήθηκαν από σίδερο ατμού αφού εντοπίστηκαν ακόμη και τα σημάδια του.

Αρχικά το θύμα θέλοντας να αποφύγει τις κοινωνικές προεκτάσεις κατέθεσε στις αστυνομικές αρχές ένα σενάριο ότι δήθεν μπήκαν ληστές στο σπίτι της και με αυτό τον τρόπο την πίεσαν για να τους αποκαλύψει τα κρυμμένα χρήματα και κοσμήματα. Λίγο αργότερα ωστόσο αποκάλυψε την αλήθεια στους αστυνομικούς οι οποίοι συνέλαβαν χθες τον 52χρονο γιατρό, που προσήχθη στη δικαιοσύνη με τη διαδικασία του αυτοφώρου αφού κατηγορείται για επικίνδυνες σωματικές βλάβες.

Ο 52χρονος γιατρός ζήτησε και πήρε προθεσμία από το αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Λαμίας και η εκδίκαση της υπόθεσης προσδιορίστηκε για την ερχόμενη Παρασκευή, εφόσον εξασφαλιστούν οι απαραίτητες άδειες λόγω της αποχής των δικηγόρων.