Ακόμα πιο εντυπωσιακή η «απλή» Κέιτ Μίντλετον

Παρά το γεγονός ότι το πριγκιπικό ζεύγος Γουίλιαμ και Κέιτ βρίσκονται μαζί στην Ινδία όλοι ασχολούνται μόνο με τη δούκισσα του Κέιμπριτζ. Ο διάδοχος στέκει δίπλα της αόρατος.

Είναι απολύτως κατανοητό ότι ο τύπος ασχολείται μόνο με την Κέιτ, γιατί είναι όμορφη, γελάει συνεχώς, μιλάει με τον κόσμο με απλότητα, συμπεριφέρεται όπως όλες οι γυναίκες της ηλικίας της, αλλά και σαν πριγκίπισσα όταν οι περιστάσεις το απαιτούν.

Οπότε και το φουστάνι θα της σηκωθεί από τον αέρα και θα το διασκεδάσει γελώντας αντί να το κάνει θέμα και ξυπόλητη θα περπατήσει χωρίς πεντικιούρ και έθνικ φόρεμα των 50 λιρών θα φορέσει και θα περιπλανηθεί στα σοκάκια μιλώντας με τον κόσμο στις αγορές της Ινδίας και θα αφήσει τα παιδιά του ορφανοτροφείου που επισκέφθηκε να της ζωγραφίσουν την χαρακτηριστική «μπίντι» τη κόκκινη βούλα στο μέτωπο που έχουν οι παντρεμένες γυναίκες στην Ινδία.

Έτσι με την ίδια άνεση που φορά πανάκριβα φορέματα Alexander McQueen, και Temperley London, στην Ινδία κάθισε οκλαδόν και ζωγράφισε μαζί με τα παιδάκια του ορφανοτροφείου, φορώντας ένα πρωινό μάξι Glamorous των 50 λιρών. Μήπως η Κέιτ είναι η μετεμψύχωση της Νταϊάνας;

kate-middleton-