Άγρια κατσάδα Μητσοτάκη σε Βαρβιτσιώτη-Κικίλια

Αγριεύει ο Μητσοτάκης στη ΝΔ. Όπως μάθαμε προ ημερών φώναξε στο γραφείο του δυο βουλευτές και μάλιστα πρωτοκλασάτους και τους τα ψάλλε κανονικά.

Ο πρώτος που τα άκουσε ήταν ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης ο οποίος το τελευταίο διάστημα έχει γίνει πολλές φορές θέμα στις κοσμικές στήλες των εφημερίδων και περιοδικών.

Η εικόνα και το μήνυμα της χλιδάτης ζωής, σε μια περίοδο βαθιάς οικονομικής κρίσης ενοχλεί τους πολίτες αλλά και την ηγεσία της ΝΔ που προσπαθεί να αγκαλιάσει τα πλατιά λαϊκά στρώματα.

Ο Κυριάκος Μηστοτάκης σε αυστηρό τόνο ζήτησε να είναι πιο προσεκτικός ο βουλευτής της Β Αθηνών. Εμείς πάντως θα λέγαμε ότι ο πρόεδρος της ΝΔ ουσιαστικά προστάτεψε τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη ο οποίος αρκετές φορές με τα καμώματα του αμαυρώνει την εικόνα του.

Ο Βασίλης Κικίλιας ήταν ο δεύτερος που κατσαδιάστηκε από τον αρχηγό της ΝΔ. Ο πρώην υπουργός εθεάθη να «βολτάρει» στον Αργολικό κόλπο με ξανθιά αιθέρια ύπαρξη πάνω στο κότερο γνωστού επιχειρηματία.

Όπως λέγεται, ο κ. Κικίλιας ήταν πολύ εκδηλωτικός και βγήκαν πολλές φωτογραφίες. Όταν το κότερο, άραξε στο λιμάνι του Πόρτο Χελι, ο κ. Κικίλιας με την όμορφη συνοδό του συνέχισε τη διασκέδαση του στο πολυτελέστατο ξενοδοχείο Nikki Beach Resort, όπου το ζευγάρι έκλεψε την παράσταση.

Το όλο σκηνικό και κυρίως η παρουσία του στο κότερο δεν έμεινε μυστικό και γρήγορα η …είδηση εφθασε στα αυτιά του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η συνέχεια είναι γνωστή.