Άδωνις:Για γέλια και για κλάματα η δήλωση Μάρδα

Για γέλια και για κλάματα χαρακτηρίζει τη δήλωση Μάρδα ο Άδωνις Γεωργιάδης ενώ ο Ανδρέας Λοβέρδος έμεσα τον χαρακτήρισε UFO!!!
«Δεν ξέρω αν κάποιος πρέπει να γελάσει ή να κλάψει με τη συγκεκριμένη δήλωση» δήλωσε μέσω του ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της την αναφορά Μάρδα στον ίδιο σταθμό. Όπως επισήμανε, αν κάποιος έχει τέτοιο ποσό δεν θα έχει έρθει με τα πόδια από τη Συρία στην Ελλάδα.
Πρόσθεσε ότι «πέρα από το ανεδαφικό της δήλωσης Μάρδα υπάρχει και ένα ζήτημα βαθιά ανθρωπιστικό». «Αν κάποιος έχει καταθέσεις θα τον βγάλουμε από την Ειδομένη και θα τον βάλουμε σε σπίτι;» διερωτήθηκε ο κ. Γεωργιάδης.

“Η κυβέρνηση χρίζει επενδυτές τους πρόσφυγες”

Η κυβέρνηση διώχνει τους επενδυτές, αλλά χρίζει επενδυτές τους πρόσφυγες! Αρκεί «να έχουν 250.000 ευρώ και θα έχουν ευνοϊκή μεταχείριση» όπως δηλώνει ο υφυπoυργός κ. Μάρδας αναφέρει μεταξύ άλλων Το Ποτάμι.

“Γελοιοποιείται ο όρος επένδυση”

Από την Ενωση Κεντρωων ο Γιάννης Καλλιάνος, αναφερει οτι “αντί να υπάρξει μια κυβέρνηση ευρείας αποδοχής φιλόξενη σε επενδύσεις, οι κυβερνητικοί παράγοντες αναζητούν επενδύσεις με τα λεφτά των προσφύγων και των μεταναστών. Μήπως γελοιοποιούν με αυτόν τον τρόπο τον όρο “επένδυση”;

“Δεν ξέρει τι του γίνεται”

«Όταν συνδυάζει αυτή τη ρύθμιση με τους μετανάστες και τους πρόσφυγες τότε δεν ξέρω νομίζω ότι δεν κάνει. Δεν είναι για εδώ πρέπει να πάει αλλού. Πρέπει να πάει στη ΝΑSA. Δεν ξέρω τι του ανήκει πάντως η θέση στην ελληνική πολιτική σκηνή δεν του ανήκει» δήλωσε μεταξύ άλλων ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος στον ΣΚΑΪ.