3 λόγοι για να μην ξεχνάς το ταπεράκι σου

Θυμάμαι πριν από αρκετά χρόνια, όποιος έφερνε τάπερ στο γραφείο ήταν απλά μπανάλ. Μπορούσες να του κάνεις άνετα bullying γιατί δεν παράγγελνε απ’ έξω όπως όλος ο σωστός κόσμος.

Προφανώς, και ευτυχώς, αυτή η αντίληψη έχει αλλάξει άρδην. Βοήθησε θεωρώ και η κρίση που μας έκανε να μετράμε πλέον τα χρήματα που δίνουμε στα delivery, σίγουρα όμως συνετέλεσε και η καλύτερη ενημέρωση σχετικά με τη σωστή διατροφή.

Και πλέον έχεις 3 τουλάχιστον λόγους για να παίρνεις στη δουλειά το ταπεράκι σου:

1. Ελέγχεις ακριβώς την ποσότητα και την ποιότητα του φαγητού σου:

Από τη στιγμή που φτιάχνεις εσύ το φαγητό της ημέρας ή παίρνεις το ταπεράκι από τη μαμά σου, ξέρεις τι πρώτες ύλες χρησιμοποιούνται και με ποιο τρόπο μαγειρεύονται.

2. Τρως τα φρούτα που πρέπει:

Γιατί, πες μου εσύ, ποιο ντελίβερι φέρνει φρούτα στο γραφείο.

3. Αποφεύγεις να τρως άτσαλα:

Εάν δεν πάρει φαγητό μαζί σου, σίγουρα θα πεινάσεις, και ίσως αποφύγεις να φας κάτι απ ‘έξω από επιλογή ή από ανάγκη γιατί δεν σου έχει μείνει φράγκο στη μέση του μήνα. Και έτσι, γυρνάς στο σπίτι και πέφτεις με τα μούτρα στο φαγητό.

Οι περισσότερες από εμάς τρώμε μία φορά την ημέρα, συνήθεια καταστροφική για τον μεταβολισμό μας. Με το ταπεράκι σου όμως μπορείς να έχεις το μεσημεριανό αλλά και τα σνακ που χρειάζεσαι στα ενδιάμεσα. Άσε που έχει γίνει και μόδα.