Χαρακόπουλος: Η κυβέρνηση στοχοποιεί την ιδιωτική εκπαίδευση

Επίθεση στην κυβέρνηση για τις παρεμβάσεις της στο χώρο της εκπαίδευσης εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία επισημαίνοντας ότι τώρα έχει βάλει στο στόχαστρο την ιδιωτική εκπαίδευση την οποία επιχειρεί να υποβαθμίσει:

Κάνει λόγο για προσχηματικό διάλογο για την παιδεία, και τονίζει ότι όσο πιο χαμηλά οδηγείται η δημόσια παιδεία τόσο πιο πολύ υποβαθμίζει η κυβέρνηση και την ιδιωτική εκπαίδευση. Ο Υπεύθυνος του Τομέα Παιδείας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, με αφορμή τις επικείμενες παρεμβάσεις της Κυβέρνησης στο χώρο της Εκπαίδευσης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Κυβέρνηση που θεωρεί την αριστεία ρετσινιά, διεξάγει προσχηματικό διάλογο για την Δημόσια Παιδεία την οποία συνεχώς υποβαθμίζει.

Στο στόχαστρο μπαίνει και η Ιδιωτική Εκπαίδευση καθώς στο βωμό της “ισότητας” όσο χαμηλότερα οδηγείται η Δημόσια Παιδεία τόσο πρέπει να “κονταίνει” η Ιδιωτική. Καθώς φαίνεται, επίκειται νομοθετική παρέμβαση προκειμένου να ολοκληρωθεί η επιδίωξη του εξισωτισμού προς τα κάτω.

Η Νέα Δημοκρατία θα αντισταθεί με κάθε τρόπο στη συνολική υποβάθμιση της Παιδείας μας από την ιδεοληπτική Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση.