Στους αδελφούς Αγγελόπουλους παραμένουν μετοχές της Grattan

Συνεχίζεται η δικαστική διαμάχη του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου με τους υιούς του, Παναγιώτη και Γιώργο, καθώς η ελληνική Δικαιοσύνη απέρριψε αγωγή που είχε καταθέσει ο 73χρονος ζητώντας την επιστροφή μετοχών εταιρίας, τις οποίες είχε δωρίσει στα παιδιά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, με την υπ’ αριθμ. 5213/2018 απόφαση, το Πολυμελές Πρωτοδικείο της Αθήνας δεν έκανε δεκτή την αγωγή του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου. Σε αυτή διεκδικούσε να ανακληθεί η δωρεά ως προς τις μετοχές της εταιρίας Grattan (Παναμά). Πρόκειται για μία πολυσέλιδη απόφαση, η οποία έχει εκδοθεί εδώ και μερικές εβδομάδες, ενώ σύμφωνα με πηγές αποτελεί μόλις ένα μικρό κομμάτι των νομικών ενεργειών στις οποιες έχουν προχωρήσει οι δύο πλευρές. Μάλιστα, αναμένεται για την υπόθεση η πλευρά του Κων. Αγγελόπουλου να καταθέσει έφεση, προκειμένου η συζήτηση να λάβει χώρα εκ νέου αυτή τη φορά σε δευτεροβάθμιο δικαστήριο.

Στο μεταξύ, και οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλοι, όπως άλλωστε έχουν ήδη κάνει γνωστό αναμένεται να ασκήσουν έφεση ως προς την πρόσφατη απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας, με την οποία απορρίφθηκε η αίτησή τους για να μπει ο πατέρας τους σε καθεστώς πλήρους δικαστικής συμπαράστασης. Υπενθυμίζεται ότι το δικαστήριο έκρινε ανάμεσα σε άλλα πως ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος έχει πλήρη αντίληψη των όσων συμβαίνουν γύρω και και δεν θα πρέπει να οριστεί δικαστικός συμπαραστάτης, αφού είναι ικανός να χειρίζεται ο ίδιος τις υποθέσεις του.