Στον ανακριτή σήμερα οι δύο συλληφθέντες για βιασμό και μαστροπεία 12χρονης στον Κολωνό

Ενώπιον του ανακριτή οδηγούνται σήμερα οι δύο συλληφθέντες για το περιστατικό κατ’ εξακολούθησης βιασμού και μαστροπείας μιας 12χρονης στον Κολωνό.

Πρόκειται για δυο άνδρες, έναν 53χρονο ο οποίος διατηρεί κατάστημα στον Κολωνό και φέρεται να βίαζε κατ’ εξακολούθηση την ανήλικη, να την απειλούσε, να τη χτυπούσε και και να την εξωθούσε στην πορνεία αλιεύοντας πελάτες μέσω διαδικτύου. Ο δεύτερος συλληφθείς είναι ένας 42χρονος άνδρας ο οποίος έναντι αμοιβής είχε κακοποιήσει και εκείνος σεξουαλικά το κορίτσι.

Οι δύο άνδρες, αφού πήγαν στον εισαγγελέα το Σάββατο, θα βρεθούν ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθούν για τις βαρύτατες κατηγορίες που αντιμετωπίζουν (βιασμό, μαστροπεία και πορνογραφία).

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες το αντίτιμο για κάθε ραντεβού ήταν από 50 έως 70 ευρώ τα οποία σύμφωνα με τις μαρτυρίες της 12χρονης τα έπαιρνε όλα ο 53χρονος. Τα φρικώδη αυτά γεγονότα εξελίσσονταν από τον Απρίλιο μέχρι και τον περασμένο Αύγουστο.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ανηλίκων, για περίπου έναν μήνα συνέλεγαν πληροφορίες και στοιχεία, για τη δράση του 53χρονου, ο οποίος είχε φτάσει στο σημείο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, να απειλεί με όπλο το κοριτσάκι για την ζωή του, λέγοντας πως αν αποκάλυπτε κάτι θα την σκότωνε.

Ο 42χρονος συλληφθείς φέρεται να είναι ένας από τους τουλάχιστον 10-15 άνδρες, για τους οποίους φέρεται να μίλησε η ανήλικη. Μάλιστα το κοριτσάκι τον αναγνώρισε, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αποκαλύπτοντας πως είχε βρεθεί μαζί του περισσότερες από μία φορές.

Βάρος πλέον δίνεται στα στοιχεία που θα προκύψουν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, εκεί όπου εξετάζονται κλήσεις, μηνύματα αλλά και συνομιλίες του 53χρονου μέσω και ψεύτικου προφίλ που φέρεται να διατηρούσε για να «ψαρεύει» πελάτες, με τα τηλέφωνα που δεχόταν από διάφορους άνδρες που εξέφραζαν ενδιαφέρον για την ανήλικη να είναι δεκάδες.

Η αποκάλυψη του εφιάλτη της ανήλικης, έγινε όταν εκείνη βρισκόταν διακοπές σε συγγενή, που παρατήρησε την έντονη ενασχόληση της με το κινητό της τηλέφωνο.

Τότε διαπίστωσε πως υπήρχαν μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου από τον 53χρονο, αλλά και φωτογραφίες που του έστελνε το κοριτσάκι, με αποτέλεσμα να ενημερώσει άμεσα την μητέρα της και στη συνέχεια να μεταφέρει το παιδί στην Αθήνα.

Η μητέρα του κοριτσιού, η οποία εργαζόταν στο κατάστημα του 53χρονου, υποστηρίζει ότι δεν γνώριζε τίποτε για τον εφιάλτη που βίωνε το παιδί της.

 

SHARE