Ψάχνουν στελέχη μέσω αγγελίας στη ΝΔ!!!

Το είδαμε κι αυτό!!! Μέσω… αγγελίας από την ιστοσελίδα της η ΝΔ αναζητεί υψηλού επιπέδου εμπειρογνώμονες για τη στελέχωση των ομάδων εργασίας που θα διαμορφώσουν το κυβερνητικό του πρόγραμμα και μένουμε με το στόμα ανοικτό.

Η ανοικτή πρόσκληση έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του κόμματος και η προθεσμία για την εκδήλωση ενδιαφέροντος από τους υποψηφίους είναι σε 7 μέρες (δηλαδή Τρίτη 23 Φεβρουαρίου).

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν μεταπτυχιακό τίτλο, να έχουν άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας, να έχουν τουλάχιστον 5 χρόνια εργασιακή εμπειρία σε έναν συγκεκριμένο τομέα πολιτικής και να έχουν πραγματοποιήσει ή συντονίσει σχετικές θεματικές έρευνες. Ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθηνών, κ. Κωστής Χατζηδάκης δήλωσε σχετικά:

«Μετά την τοποθέτηση ως Γραμματέα του Γιώργου Στεργίου και τις πρώτες ενέργειες για την οργάνωση της Γραμματείας Προγράμματος, η Νέα Δημοκρατία προχωρεί σε ανοιχτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από επιστήμονες υψηλού επιπέδου για την καλύτερη προετοιμασία του κυβερνητικού της προγράμματος. Η Νέα Δημοκρατία δεν θέλει να περιοριστεί στη γνώμη μόνο των γνωστών κομματικών στελεχών, η συμβολή των οποίων θα είναι ούτως ή άλλως πολύτιμη. Θέλει να κάνει ένα άνοιγμα στο Πανεπιστήμιο, στην Αγορά, στην Κοινωνία των Πολιτών.
Σε αξιόλογους Έλληνες οι οποίοι θα συμβάλλουν στη διαμόρφωση ενός σύγχρονου και αξιόπιστου κυβερνητικού προγράμματος, αξιοποιώντας τις καλύτερες ευρωπαϊκές πρακτικές.
Τα χρονικά περιθώρια μπορεί να αποδειχθούν στην πράξη στενά και γι’ αυτό απόφασή μας είναι να κινηθούμε με ταχύτητα. Πάνω απ’ όλα όμως, μας ενδιαφέρει να μείνουμε μακριά από τις λαϊκίστικες σαπουνόφουσκες του ΣΥΡΙΖΑ και να προσφέρουμε με το πρόγραμμά μας την ελπίδα της αλήθειας».
Βέβαια μόνο ως επικοινωνιακή φιοριτούρα μπορούμε να εκλάβουμε την συγκεκριμένη ενέργεια γιατί πιστεύουμε ότι η ΝΔ έχει προσβάσεις και στελέχη σε όλους τους επαγγελματικούς κι επιστημονικούς φορείς της χώρας και μπορεί να γνωρίζει καλά ποια από τα στελέχη που τους απαρτίζουν έχουν την κατάρτιση και τη δυνατότητα να προσφέρουν στη σύνταξη του κυβερνητικού της προγράμματος.

Διαβάστε την ανάρτηση στην ιστοσελίδα της ΝΔ:

ANAKOINOSI ND