Ο Τσίπρας απείλησε με παραίτηση. Διαψεύδει η κυβέρνηση

Με παραίτηση απείλησε τον Φρανσουά Ολάντ ο Αλέξης Τσίπρας όταν συναντήθηκαν προχθές στο Παρίσι, αποκαλύπτει στο βασικό της θέμα η εφημερίδα Real News, το οποίο παρουσιάζει με τίτλο “Απειλεί με παραίτηση!”

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο Έλληνας Πρωθυπουργός ήταν ξεκάθαρος: “‘Η θα κλείσει η αξιολόγηση με τα μέτρα που αποφασίσαμε το καλοκαίρι ή… εγώ φεύγω!”.
Ανάλογο μήνυμα έστειλε και στον Μάρτιν Σουλτς, με τον οποίο επίσης συναντήθηκε τις προηγούμενες ημέρες.

Ο Πρωθυπουργός παίζει τα τελευταία του χαρτιά, με στόχο να πετύχει μία συμφωνία που θα μπορούσε να περάσει από τη Βουλή και να μην διαλύσει την κυβερνητική πλειοψηφία.
Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικά χρόνια η ίδια εφημερίδα είχε δημοσιεύσει πρωτοσέλιδο τον υπαινιγμό του Κώστα Καραμανλή ότι με όλα όσα γινόντουσαν ένιωθε κουρασμένος, γεγονός που συνέβαλε αρκετά στο κλίμα ηττοπάθειας που δημιουργήθηκε στο εσωτερικό της ΝΔ.

real_tsiprasΔιαψεύδει η κυβέρνηση

Ο τόπος έχει πρόσφατα εκλεγμένη κυβέρνηση με ορίζοντα τετραετίας και στόχο να απαλλάξει την κοινωνία και την οικονομία από την επιτήρηση. Όσοι ακόμα ονειρεύονται παρενθέσεις με ατυχήματα, τρικλοποδιές και, εσχάτως, και παραιτήσεις, ας το πάρουν απόφαση ότι θα μείνουν με την όρεξη, απάντησε σχολιάζοντας το σχετικό δημοσίευμα το Μαξίμου