Μισή «συγγνώμη» από τον Ψαριανό στην Αχτσιόγλου: Τρυφερά είπα «γκομενάκι» το Εφάκι

Καμία διάθεση δεν έδειξε ο Γρηγόρης Ψαριανόςγια να πάρει πίσω την ανάρτηση με την οποία σχολίασε μια φωτογραφία της υπουργού Εργασίας, Έφης Αχτσιόγλου, από τη Βουλή.

 

Ο ανεξάρτητος βουλευτής έγραψεγια τη φωτογραφία της κυρίας Αχτσιόγλου «γιατί ρε Σεξιστές ; Εγώ που είμαι εντελώς πολίτικαλι κοκορέτς διαφωνώ με τοιούτους αφορισμούς. Μ’ αρέσει το γκομενάκι. Μουτς, μωρό μου! Μην ακούς κανέναν, γκοου ον, κήπ γκοινγκ εντ ντου δε ράιτ τζομπ».

Μετά το σάλο που προκλήθηκε ο κ. Ψαριανός σε νέα του ανάρτηση αναρωτήθηκε «η συγκεκριμένη λέξη (σ.σ. γκομενάκι) θεωρήθηκε προσβλητική; Εάν έτσι εξελήφθη, συγνώμη από το Εφάκι. Τρυφερά το είπα». Σε δεύτερη ανάρτησή του, δε, ζήτησε και τα ρέστα από όσους τον επέκριναν για την αρχική του ανάρτηση γράφοντας «η πολλή κορεκτίλα, συμπλήρωσα κάπου, σκοτώνει. Τον έρωτα, το χιούμορ, την πλάκα, την ειρωνεία, την τρυφερότητα, τον θυμό, την διαφωνία και την συμφωνία. Τα κακόβουλα λογισμικά είναι εγκατεστημένα μέσα στα αραχνιασμένα κεφάλια και καταστρέφουν, γενικώς και όχι μόνο τους φορείς».

SHARE