Μηνύει Γεροβασίλη και ΜΜΕ ο Σαμαράς

Στην αντεπίθεση περνά ο Αντώνης Σαμαράς, με αφορμή δημοσίευμα για τη λίστα Λαγκάρντ που εμπλέκει τον αδελφό του και την παρέμβαση της Όλγας Γεροβασίλη.

«Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς θα υποβάλει άμεσα μηνύσεις και αγωγές εναντίον της κυβερνητικής εκπροσώπου Ολγας Γεροβασίλη καθώς και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (Παραπολιτικά, Κουτί της Πανδώρας και Δημοκρατία) για όσα εν γνώση τους, ψευδή και συκοφαντικά, έγραψαν και είπαν σε βάρος του», όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του γραφείου του πρώην πρωθυπουργού.

Οι μηνύσεις και αγωγές έρχονται ως συνέχεια των δημοσιευμάτων το Σαββατοκύριακο που συνέδεαν και νέα πρόσωπα από το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού με την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ. Για το θέμα η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη δήλωσε το Σάββατο: «Μετά τις καταιγιστικές αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών, ακόμα και ο πλέον ανυποψίαστος πολίτης καταλαβαίνει γιατί οι κυβερνήσεις Σαμαρά-Βενιζέλου έσπευδαν να εξαφανίσουν λίστες διακίνησης μαύρου χρήματος, και αρνήθηκαν να παραλάβουν και να επεξεργαστούν σχετικά δεδομένα».