“Επικίνδυνες για τη χώρα οι αριστερές εμμονές της κυβέρνησης”

Της Λίνας Κλείτου

Μετά και τις τελευταίες δραματικά αιματηρές εξελίξεις στις Βρυξέλλες, καθίσταται ανάγκη επιβίωσης για την Ελλάδα, να ζητήσει τη συνδρομή της Ευρώπης για άμεση καταγραφή και ταυτοποίηση όλων όσων έχουν συρρεύσει στη χώρα μας.

Πρέπει άμεσα να γίνει ο διαχωρισμός των προσφύγων που απολαμβάνουν της διεθνούς προστασίας και των παράτυπων μεταναστών, Πακιστανών Αφγανών και άλλον που έμαθαν να έρχονται από τις χώρες του Μαγκρεπ, λόγω Τασίας….
Με ανησυχεί πολύ αυτό που υποστήριξε η κυρία Φώφη Γεννηματά στον ΕΝΙΚΟ του Νίκου Χατζηνικολάου.

Ότι στην τελευταία σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, έφαγαν την περισσότερη ώρα για να πείσουν τον Τσίπρα να κατανοήσει τη διαφορά μεταξύ πρόσφυγα και μετανάστη! Τους θεωρεί όλους πρόσφυγες!

Ο Αλέξης Τσίπρας είναι γνωστό ότι είναι ο πλέον απαίδευτος πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης. Μικρονοικός όμως δεν είναι. Το ακριβώς αντίθετο ισχύει. Είναι ευφυής, υπερβαλλόντως πονηρός, και απόλυτα “γαλβανισμένος” στην αριστερή ίντριγκα και το παρασκήνιο.

Κατά συνέπεια και εφόσον ουδείς διαψεύδει τον ισχυρισμό της Γεννηματά, βρισκόμαστε ενώπιον μιας εξοργιστικά εμμονικής και ιδεοληπτικής αντίληψης που διακατέχει τον Έλληνα πρωθυπουργό. Οι συμπαθητικές γραφικότητες του ΣΥΡΙΖΑ όταν ήταν στο 3% δυστυχώς αποτελούν αυτήν την ώρα τεράστιο κίνδυνο για την πορεία του τόπου.

Ας μην γελιούνται οι κυβερνητικοί παράγοντες ότι έχουν τον κόσμο με το μέρος τους λογω της ευαισθητοποίησης της ελληνικής κοινωνίας στο δράμα των προσφύγων. Όταν θα γίνει η πρώτη στραβή, δεν θα βρίσκουν τρύπα να κρυφτούν. Κατά συνέπεια ας σπεύσουν. Η κατάσταση από εδώ και πέρα θα δυσκολεύει συνεχώς.