Σήμερα στις 15:00 στο νεκροταφείο της Μεταμόρφωσης η κηδεία του Παντελή Παντελίδη

Με τα ερωτήματα για το τι προκάλεσε το τραγικό δυστύχημα που στέρησε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη, να μένουν ακόμη αναπάντητα, βουβός είναι ο πόνος για την οικογένεια του αδικοχαμένου καλλιτέχνη.

Με τους φίλους και τους θαυμαστές να είναι συγκλονισμένοι από τον ξαφνικό χαμό του νεαρού καλλιτέχνη, συγκινητική είναι και η ανταπόκριση του κόσμου τις δύσκολες αυτές ώρες κατά τις οποίες η ελληνική κοινωνία παρακολουθεί μουδιασμένη όλες τις πληροφορίες για τα αίτια που προκάλεσαν το τροχαίο.

Ετσι, μετά το σημείο όπου ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής έχασε τη ζωή του στη Βουλιαγμένη, το οποίο έχει γεμίσει από λουλούδια και μηνύματα θλίψης και παρηγοριάς προς τους οικείους του, πλέον το επίκεντρο των εκδηλώσεων αποχαιρετισμού γίνεται η αγαπημένη του γειτονιά.

Πλήθος κόσμου συγκεντρώνεται από νωρίς σήμερα το πρωί στο πατρικό του Παντελή Παντελίδη στη Νέα Ιωνία όπου έχει ήδη μεταφερθεί η σορός του αγαπημένου λαϊκού τραγουδιστή, μέσα σε λευκό φέρετρο, και θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα από τις 10:00 το πρωί του Σαββάτου στον ιερό ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Νέα Ιωνία.

Φίλοι, συγγενείς και θαυμαστές θα πουν το τελευταίο αντίο στον 32χρονο τραγουδιστή στην κηδεία του που θα γίνει το Σάββατο στις 3 μμ στο νεκροταφείο της Μεταμόρφωσης.