Ειρωνικά απαντά το Μαξίμου στη ΝΔ

Με ειρωνικό ύφος απάντησε το Μέγαρο Μαξίμου στην ανακοίνωση της ΝΔ με τα επτά ερωτήματα.

Σε ανακοίνωση αναφέρει πως «δεν περιμέναμε τα ”7 ερωτήματα” της Νέας Δημοκρατίας για να αντιληφθούμε ότι η Αξιωματική Αντιπολίτευση βρίσκεται σε απόλυτη ευθυγράμμιση με όσους προσπαθούν να υπονομεύσουν το κλείσιμο της αξιολόγησης».

Αναφέρει επίσης ότι «αυτοί που υπέγραψαν λευκά χαρτιά, οδηγώντας στην καταστροφή την οικονομία και την κοινωνία, αυτοί που πίεζαν την κυβέρνηση να δεχτεί καταστροφικούς για την Ελλάδα όρους στην τελευταία συμφωνία, αυτοί που ανέθεσαν την διαπραγμάτευση σε στελέχη σαν τον κ. Παπασταύρου, ας μην παριστάνουν σήμερα ότι αγωνιούν για το μέλλον του τόπου και του λαού μας. Ας μην εκτίθενται τόσο πολύ. Γελάει ο κόσμος», καταλήγει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.
«Ο κ. Τσίπρας και η παρέα του Μαξίμου πρέπει να φύγουν»
Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σε απάντηση κύκλων του Μεγάρου Μαξίμου, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Να αφήσουν τα κακόγουστα αστεία με πολύ σοβαρά και ζωτικής σημασίας θέματα για το λαό και τη χώρα. Δεν τολμούν ούτε να ψελλίσουν, ούτε και έχουν οποιαδήποτε απάντηση στα ερωτήματά μας, που τα θέτουν και όλοι οι Έλληνες.

Οι Έλληνες, που καθόλου δεν γελάνε, αλλά αντίθετα ντρέπονται και κλαίνε με την τραγική κατάσταση της πατρίδας μας, των ιδίων και των οικογενειών τους.

Για όλα αυτά υπόλογοι είναι μόνον αυτοί. Ο κ. Τσίπρας και η παρέα του Μαξίμου. Πρέπει να φύγουν».