ΖΥΜΗ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΗ ένα όνειρο που… τρώγεται

“Ψωμί, λάδι και ζάχαρη από το χέρι της γιαγιάς μας…..

Μυρωδιές, μνήμες, γέλια και όνειρα….

Ένα όνειρο είναι και το ζύμη και ζάχαρη”

zymi-kai-zaxari-3Με μεράκι για ποιότητα πριν 2 χρόνια το όνειρό μας πήρε μορφή . Στην περιοχή μας, την Αγία Παρασκευή, που ζούμε με την οικογένειά μας υποσχεθήκαμε να παρέχουμε καθημερινά ποιότητα, φρεσκάδα σε συνδυασμό με καλές τιμές και με νοστιμιές που μένουν στην μνήμη. Υλοποιώντας με μεγάλη επιτυχία τον στόχο μας έχουμε σκοπό το επόμενο κατάστημά μας να βλέπει……. την ανατολή του ηλίου μέσα από την γαλήνη του γαλάζιου της θάλασσας πλαισιωμένο από τα μικρά λευκά σπιτάκια ενός νησιού!!

zymi-kai-zaxari-2Πρόκειται για ένα μαγαζί από εκείνα που θα θέλαμε να έχουμε όλοι γιατί μας παραπέμπει σε όσα ζήσαμε ή θέλαμε να ζήσουμε μικροί… Όλες οι γεύσεις και οι μυρωδιές ξεπηδούν μέσα από το «Ζύμη και Ζάχαρη» και γεμίζουν μνήμες αλλά και απόλαυση όποιον έχει την τύχη να γευτεί τα προϊόντα του. Μπισκότα κάθε είδους, κριτσίνια με δεκάδες γεύσεις, μακαρονόπιτες, κοτόπιτες και κάθε είδους πίτα για εκείνους που ξέρουν από γεύσεις.

Μπορείτε να απολαύσετε τις καθημερινές μας δημιουργίες στην Αγίου Ιωάννου 37, Αγία Παρασκευή καθώς να μας γνωρίσετε από το facebook στο “ζύμη & ζάχαρη”

ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ : Γιούλη Γεωργοπούλου

Βλαδίμηρος Αποστόλου