Ζωντανεύει ξανά το θρίλερ με τη μικρή Αννυ -Στον Κορυδαλλό ο πατέρας του άτυχου κοριτσιού

Η ανατριχιαστική υπόθεση εξαφάνισης της 4χρονης Άννυ αναμένεται να ζωντανέψει τις επόμενες ημέρες στην αίθουσα του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου με τον πατέρα του άτυχου κοριτσιού να κάθεται στο εδώλιο.

Η δίκη του Βούλγαρου Σαββα Μπακάρτζιεφ ,που σόκαρε με τις αποτρόπαιες πράξεις του το πανελλήνιο την Άνοιξη του 2015, αρχίζει την ερχόμενη Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου και ήδη σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr έχει μεταχθεί στον Κορυδαλλό από τις φυλακές της Κέρκυρας.

Στο κελί τον είχε επισκεφθεί – με εντολή της ανακρίτριας – ψυχίατρος ο οποίος του υπέβαλλε σειρά ερωτημάτων για τη μοιραία νύχτα που η Άννυ έχασε τη ζωή της, αλλά και γενικότερα για τη ζωή του στη Βουλγαρία και την Ελλάδα , αξιολόγησε τα δεδομένα και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι πρόκειται περί ψυχοπαθητικής προσωπικότητας ,διευκρινίζοντας ωστόσο ότι η διαταραχή αυτή δεν μειώνει τον καταλογισμό στις εγκληματικές πράξεις του. «Ο κατηγορούμενος δεν αναφέρει με ειλικρίνεια τα πραγματικά γεγονότα διάπραξης των εγκληματικών πράξεων για τα οποία κατηγορείται ώστε με περισσότερη σαφήνεια να εκτιμήσουμε τη βούληση, τη συμπεριφορά και τις πράξεις του» αναφέρει ο ψυχίατρος. Στην έκθεση ο Μπακάρζτιεφ περιγράφεται ως ένας άνθρωπος βουτηγμένος στην παραβατικότητα και τα ναρκωτικά από τα εφηβικά του χρόνια που ήρθε στη χώρα μας , ακολουθώντας τη μητέρα του η οποία ξαναπαντρεύτηκε με Έλληνα και απέκτησε άλλον έναν γιο. «Η αντικοινωνική προσωπικότητα του κατηγορουμένου σε συνδυασμό με την πιθανή χρήση ναρκωτικών ουσιών κατά τον χρόνο τέλεσης των επίδικων πράξεών του ίσως μείωσε σε έναν βαθμό την αντίληψη του άδικου της πράξης του , σύμφωνα με τον προσωπικό κώδικα ηθικής που είχε διαμορφώσει στη ζωή του» , επισημαίνει ο καθηγητής ψυχιατρικής που τον εξέτασε .Στο εδώλιο θα καθίσει και ο φίλος του πατέρα της Άννυ, Νασίφ Αχμέντοφ -γνωστός ως Νικολάι- ο οποίος ήταν μαζί του στο υπόγειο της Μιχαήλ Βόδα τη νύχτα που χάθηκε το παιδί , ωστόσο στη συνέχεια διέφυγε στη Βουλγαρία και εκδόθηκε στην Ελλάδα από τις Βουλγαρικές αρχές .

Άφαντος ο φίλος

Μέσω διεθνούς εντάλματος σύλληψης το οποίο έχει ενεργοποιηθεί από τον περασμένο μήνα κατόπιν ενεργειών της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση , αναζητείται πλέον ο λεγόμενος «Νίκι» , ο φίλος του πατέρα της Άννυ που βρισκόταν στο σπίτι , τη βραδιά του θανάτου της . Ο κρατούμενος πατέρας στις συμπληρωματικές του καταθέσεις βάζει στο κάδρο της δολοφονίας και της εξαφάνισης του άτυχου κοριτσιού ,τον φίλο του που θεωρείται πρόσωπο –κλειδί στην υπόθεση και θα μπορούσε να φωτίσει σκοτεινές πτυχές για τις τελευταίες ώρες του παιδιού. Κρίσιμη θεωρείται η κατάθεσή του και από την πλευρά της υπεράσπισης. «Το αποτέλεσμα τις δικαστικής ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης αποτελεί επιβεβαίωση των ισχυρισμών και αιτημάτων που υπέβαλλα ως συνήγορος υπεράσπισης από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα τα υπερασπιστικά μου καθήκοντα» λέει στα «Παραπολιτικά» ο δικηγόρος του Μπακάρτζιεφ Παναγιώτης Χρυσικάκης και προσθέτει: « Θεωρώ ότι είναι ιδιαίτερα κρίσιμος για την εξέλιξη της υπόθεσης ο εντοπισμός και έτερου εμπλεκόμενου προσώπου , οι απαντήσεις του οποίου θα διαφωτίσουν την έρευνα σε μια υπόθεση με πολλές ιδιαιτερότητες για τα Ελληνικά δικαστικά δεδομένα». οι Βουλγαρικές αρχές δεν εντόπισαν στη χώρα του το Νίκι ο οποίος δεν αποκλείεται να έχει εγκαταλείψει τη Βουλγαρία και μέχρι σήμερα παραμένει άφαντος . Ήταν πάντως ο άνθρωπος που άρχισε να ξετυλίξει το κουβάρι του φονικού, καταγγέλλοντας την εποχή που όλοι αναζητούσαν την Άννυ ότι το παιδί δεν ζούσε και ότι ο πατέρας, του είχε εξομολογηθεί τις φρικιαστικές πράξεις του. Ο 27χρονος δράστης συνεχίζει να αρνείται πεισματικά ότι σκότωσε την τετράχρονη , παραδέχεται όμως ότι την τεμάχισε για να την εξαφανίσει και επιμένει ότι δε γνωρίζει πως πέθανε αλλά ότι τη βρήκε νεκρή στο κρεβάτι το πρωινό της Μεγάλης Πέμπτης 9 Απριλίου. Εκτός από τον ίδιο που κρατείται σε απομονωμένο κελί των φυλακών Κέρκυρας για τη συγκλονιστική υπόθεση έχει προφυλακιστεί και η 25χρονη μητέρα της Αννυ Ντιμιτρίνα Μπορίσοβα που κατηγορείται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και ψευδορκία μάρτυρα.