Ζαχαριάδης: Έ, όχι και να ζητήσουμε συγγνώμη για το «γερμανοτζολιάδες»!!!

Η υπεροψία και ο αμοραλισμός είναι ίδιον της εξουσίας και ο συγκεκριμένος ιός είναι εμφανές ότι έχει χτυπήσει και τους σημερινούς κυβερνώντες. Είναι κρίμα μάλιστα όταν μετά τα όσα έχουν γίνει και όσα έχουν επιβάλει στον ελληνικό λαό, κάνοντας στροφή 180 μοιρών από το πρόγραμμά τους, νέοι άνθρωποι όπως ο διευθυντής της κοινοβουλεθτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κ. Ζαχαριάδης, δεν φαίνεται να γνωρίζουν τη λέξη «συγγνώμη».

«Έχουμε πει υπερβολές και έχουμε κάνει λάθη», παραδέχτηκε ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ζητήσει συγγνώμη από την Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, για το γερμανοτσολιάδες και για όλα εκείνα που τους έχει κατηγορήσει τα τελευταία χρόνια.

«Εμείς ταμείο θα κάνουμε στις εκλογές του 2019. Ο λαός είναι εκείνος που θα αποτιμήσει, δεν πρόκειται, αν με ρωτάται προσωπικά να ζητήσω για κανένα λόγο συγγνώμη από τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ που φέρανε τα πράγματα στην κατάσταση που τα φέρανε», ανέφερε ο Κώστας Ζαχαριάδης μιλώντας το πρωί στο «mega».

Ο κ. Ζαχαριάδης εκτίμησε ότι μπορούμε με το Eurogroup της Τρίτη να γυρίσουμε σελίδα, «καταλαβαίνω ότι ένα μέρος του λαού είναι πιεσμένο», ανέφερε και συνέχισε εμείς τις δυσκολίες τις αναγνωρίζουμε και προσπαθούμε να κινήσουμε μπροστά. Δεν χρειάζεται να κλαψουρίζουμε, ούτε να πανηγυρίζουμε», στέλνοντας ένα μήνυμα σε όλους εκείνους που θρηνώντας είπαν από το βήμα της βουλής ότι θα ψηφίσουν το νομοσχέδιο αν και διαφωνούν.

Να θυμίσουμε πάντως ότι ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήριζε «γερμανοτσολιάδες»¨τους βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ όταν ψήφιζαν τον ΕΝΦΙΑ. Τώρα που ο κ. Τσίπρας τον τριπλασιάζει πώς πρέπει να χαρακτηρισθεί;