Ζαν Τοντ: “Είδαμε μαζί αγώνα με τον Μίκαελ Σουμάχερ”

Τον ερχόμενο Δεκέμβριο συμπληρώνονται 6 χρόνια από το ατύχημα του Μίκαελ Σουμάχερ στις γαλλικές Άλπεις όταν έκανε σκι και έκτοτε τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του βγαίνουν με το σταγονόμετρο. Έτσι, κάθε δήλωση που γίνεται από ανθρώπους που μπορεί να γνωρίζουν κάτι παραπάνω γίνεται αμέσως viral.

Ο τελευταίος που μίλησε ήταν ο Ζαν Τοντ και τα λόγια του στο “Radio Monte” έκαναν τους θαυμαστές του Γερμανού να χαμογελάσουν.

Πριν από πολλούς μήνες είχαν βγει δημοσιεύματα που ήθελαν το αφεντικό της F1 να παρακολουθεί αγώνες με τον Μίκαελ Σουμάχερ κάτι που επιβεβαίωσε: “Πάντα είμαι προσεκτικός σε αυτά που λέω, αλλά είναι αλήθεια. Παρακολουθήσαμε τον αγώνα μαζί με τον Μίκαελ Σουμάχερ στο σπίτι του στην Ελβετία. Ο Μίκαελ βρίσκεται στα καλύτερα χέρια και τον φροντίζουν καλά στο σπίτι του. Δεν τα παρατάει συνεχίζει να μάχεται. Το ίδιο πράττει και η οικογένεια του. Η φιλία μας δεν μπορεί να είναι η ίδια με το παρελθόν. Αυτό συμβαίνει γιατί η επικοινωνία μας δεν γίνεται να είναι η ίδια όπως παλιά”.

Για το γεγονός ότι τα νέα για την πορεία της αποθεραπείας του βγαίνουν με το σταγονόμετρο είπε: “Είναι κάτι ιδιωτικό. Τον φροντίζουν. Ζει με την οικογένεια του στο σπίτι τους ανάμεσα στη Λοζάνη και τη Γενεύη”.