Εύκολα, νόστιμα και εντυπωσιακά!
Υλικά
- 150γρ. φέτα σπασμένη
- ½ φλιτζάνι κεφαλοτύρι τριμμένο
- 100γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
- 150γρ. γιαούρτι
- 3 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ
- 1 κουτ. σούπας κοφτή
- ζάχαρη
- 2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 60γρ. γάλα
- βασιλικό, δεντρολίβανο και θυμάρι ψιλοκομμένα
- 1 κουτ. γλυκού αλάτι
- Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200οC. Χτυπάτε όλα μαζί τα υλικά μαζί στο μίξερ ή τα ζυμώνετε με το χέρι, μέχρι να ομογενοποιηθούν.
- Στρώνετε το επίπεδο ταψί του φούρνου με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος. Πλάθετε κεφτεδάκια, τα χαράζετε σταυρωτά και τα τοποθετείτε στο ταψί.
- Τα αλείφετε με γάλα και τα ψήνετε στο φούρνο στους 200οC για 5 λεπτά και, μετά, χαμηλώνετε το φούρνο στους 180οC και ψήνετε για 10-15 λεπτά ακόμη.