Θύελλα αντιδράσεων στη ΝΔ από τη κυνική δήλωση Κυρίτση

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει στη ΝΔ η προκλητική δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Κυρίτση ο οποίος κυνικά σήμερα το πρωί αποκάλυψε ότι «Κάνουμε ταξικό πόλεμο κατά των «μενουμευρωπαίων».

Στη δήλωση αυτή άμεσα αντέδρασε η Συγγρού η οποία εξέδωσε σκληρη ανακοίνωση στην οποία υπογραμμίζει πως «ο κ. Κυρίτσης, είναι το πραγματικό πρόσωπο του κ. Τσίπρα» και κάνει λόγο για «αποκρουστικό πρόσωπο του διχασμού, του φθόνου και του μίσους», αλλά και για «βουλιμία της εξουσίας» που οδηγεί την κυβέρνηση στο να διχάζει τους Ελληνες.

«Όσο περισσότερο φορτώνουν βάρη στον ελληνικό λαό, όσο περισσότερο βυθίζονται στα αδιέξοδά τους τόσο περισσότερο υβρίζουν και διχάζουν. Το κάνουν συνειδητά. Το κάνουν απροκάλυπτα. Το κάνουν κυνικά. Αυτή είναι η στρατηγική τους» τονίζει η ΝΔ, χαρακτηρίζοντας την κυβέρνηση ως επικίνδυνη «για την ενότητα των Ελλήνων, για το παρόν και το μέλλον της χώρας».

Στο ίδιο μήκος κινήθηκε και η Ντόρα Μπακογιάννη η οποία μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ τόνισε ότι ο Κυρίτσης λέει αυτά που σκέφτονται και οι δηλώσεις του είναι οι πιο ανησυχητικές, καλλιεργούν ένα διχασμό μ τη γραμμή στο όριο της φτώχειας.

Επίσης ο Μάκης Βορίδης, μέσω Twitter, επιτίθεται στον Γιώργο Κυρίτση και κάνει λόγο για “κήρυγμα ταξικού μίσους”.

voridis1