Θεοχάρης: Αυτή θα μείνει στην ιστορία ως η «κυβέρνηση της κοροϊδίας»

Σκληρή κριτική αλλά τεκμηριωμένη, με αφορμή το χθεσινό Eurogroup έκανε ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Θεοχάρης, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θα μείνει στην ιστορία ως η κυβέρνηση της κοροϊδίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κ. Θεοχάρη:

Tι δεν κατάφερε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ:

-Δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την πρώτη αξιολόγηση και θα υποστεί την ταπείνωση των «διορθώσεων» των ψηφισμένων νομοθετημάτων της.
-Δεν κατάφερε να πάρει ούτε καν τα €11δις που ήλπιζε. Τα €10,3 δις που πήρε, τα πήρε και αυτά σε πολλές δόσεις και με προαπαιτούμενα που επιτείνουν την αβεβαιότητα.
-Δεν κατάφερε να πάρει κάτι ουσιαστικό για το χρέος παρόλο που οι βουλευτές της εγκλημάτισαν ψηφίζοντας αντισυνταγματικές διατάξεις, σύμφωνα με όσα ακόμα και ο ίδιος ο κ. Καμμένος δήλωσε μόλις χθες.

Το μόνο που κατάφερε η κυβέρνηση είναι να έχει κάποια χρήματα για να ξεπληρώσει ορισμένα από τα χρωστούμενα του κράτους. Καλοδεχούμενο βέβαια αλλά ο κ. Τσακαλώτος είναι πολύ καλός οικονομολόγος για να πιστεύει αυτό που είπε μετά το Eurogroup-πως δηλαδή θα είναι αρκετά για να αντισταθμίσουν την ύφεση που η φοροκαταιγίδα, την οποία οι ίδιοι επέλεξαν, θα φέρει.

Το μόνο που τελικά κατάφερε η κυβέρνηση είναι να εξαπατήσει τους Βουλευτές της, τους ψηφοφόρους της, τον ελληνικό λαό.

Eπάξια θα μείνει στην ιστορία ως η κυβέρνηση της κοροϊδίας.

SHARE