Τα Jumbo αποσύρουν πανηγυρικά το σποτ με τη Λαίδη Αντζελα

Τα Jumbo έχουν χιούμορ και ευχαριστούν για τη δωρεάν διαφήμιση από το Συμβούλιο ισότητας. Αποσύρουν πανηγυρικά το σποτ με τη Λαίδη Αντζελα.

-«Το χιούμορ δεν κόβεται», αναφέρει η ανακοίνωσή τους και εξηγούν γιατί.
Ικανοποιημένοι από την τεράστια διαφήμιση που έγινε δωρεάν μετά από τις αντιδράσεις των φεμινιστριών του Συμβουλίου Ισότητας των δύο φύλων, που ασχολήθηκε σοβαρά με μία διαφήμιση που είχε τον χαρακτήρα παρωδίας αλλά και αυτοσαρκασμού από την ίδια την Αντζελα Δημητρίου.

Με μία ανακοίνωση στη σελίδα τους στο Facebook τα Jumbo ενημερώνουν ότι μετά την απόφαση να «κοπεί» η φράση «χτύπα σαν άντρας» από την πασχαλιάτικη διαφήμισή τους στην οποία πρωταγωνιστεί η Άντζελα Δημητρίου, θα αποσύρουν εντελώς τη διαφήμιση.

Η ανάρτηση στο Facebook έγινε από τη διαφημιστική εταιρεία που εκπροσωπεί το Jumbo. «Το χιούμορ, είναι ένας καθρέφτης αλήθειας που πολλές φορές σε σοκάρει κοιτάζοντας το είδωλό σου. Αυτό δεν είναι λόγος να τα «βάλεις» με τον καθρέφτη. Αυτή την διακήρυξη υπεροχής του χιούμορ δεν θα την τσαλακώσουμε. Με τη σύμφωνη γνώμη του πελάτη μας JUMBO, δεν θα προβούμε σε καμία διόρθωση της ταινίας. Αντίθετα, θα σταματήσουμε την προβολή της, παραδίδοντας τη σκυτάλη του χιούμορ στον κόσμο», ενημερώνει η εταιρεία.

Ολόκληρη η απάντηση:

«ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΔΕΝ «ΚΟΒΕΤΑΙ»

Ρομέν Γκαρί: «Το χιούμορ είναι η επιβεβαίωση της αξιοπρέπειας, μια διακήρυξη της υπεροχής του ανθρώπου σε σχέση με όλα αυτά που τον βασανίζουν».

Τα JUMBO, όλα αυτά τα χρόνια, μέσα από τη διαφημιστική τους επικοινωνία, επιδιώκουν παράλληλα να μιλήσουν με χιούμορ για όλα αυτά που μας βασανίζουν.

Να μιλήσουν λυτρωτικά για τα καλά μας και τα στραβά μας.
Το χιούμορ, είναι ένας καθρέφτης αλήθειας που πολλές φορές σε σοκάρει κοιτάζοντας το είδωλό σου.

Αυτό δεν είναι λόγος να τα «βάλεις» με τον καθρέφτη.
Αυτή την διακήρυξη υπεροχής του χιούμορ δεν θα την τσαλακώσουμε.

Με τη σύμφωνη γνώμη του πελάτη μας JUMBO, δεν θα προβούμε σε καμία διόρθωση της ταινίας.

Αντίθετα, θα σταματήσουμε την προβολή της, παραδίδοντας τη σκυτάλη του χιούμορ στον κόσμο.

Καλή Ανάσταση και Καλή Τύχη στα Αβγά σας!

POLLEN
Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΩΝ JUMBO»

Ποια είναι η Jumbo

Η Jumbo είναι μία αμιγώς Ελληνική εταιρεία όπου η κύρια δραστηριότητα της είναι η λιανική πώληση παιχνιδιών, βρεφικών ειδών, εποχικών ειδών, ειδών διακόσμησης και ειδών βιβλιοχαρτοπωλείου. Μέσα στα 27 χρόνια λειτουργίας της, η Εταιρεία εξελίχθηκε σε μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις λιανικής πώλησης με 66 καταστήματα: 53 στην Ελλάδα, 4 στην Κύπρο, 8 στη Βουλγαρία και 2 στη Ρουμανία ενώ διαθέτει και το ηλεκτρονικό κατάστημα e-jumbo. Κατά την 30.06.2013 ο Όμιλος απασχολούσε 3.613 περίπου εργαζομένους. Επιπλέον η Jumbo έχει συνάψει συμβάσεις εμπορικής συνεργασίας με ανεξάρτητους πελάτες στην ΠΓΔΜ (FYROM) και την Αλβανία οι οποίοι διαθέτουν από δύο καταστήματα, με τη μέθοδο franchise.

Η Jumbo τώρα σχεδιάζει να ανοίξει καταστήματα σε Τουρκία και Κόσοβο.