Στις ΗΠΑ αύριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Το πρώτο του ταξίδι στις ΗΠΑ πραγματοποιεί με την ιδιότητα του προέδρου της ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης που αναχωρεί αύριο Πέμπτη για Νέα Υόρκη. Ο κ. Μητσοτάκης θα παραμείνει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού για πέντε μέρες και θα επιστρέψει την ερχόμενη Τρίτη.

Ο πρόεδρος της ΝΔ θα παραβρεθεί την Κυριακή ως «τελετάρχης» στην παρέλαση που διοργανώνουν οι Έλληνες Ομογενείς στη Νέα Υόρκη για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, κάτι που άλλωστε του είχαν ζητήσει με επιστολή τους προς τον κ. Μητσοτάκη, λίγες μέρες μετά την εκλογή του στην προεδρία της ΝΔ.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στις ΗΠΑ ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει δια ζώσης με τον Αρχιεπίσκοπο Δημήτριο, ενώ θα πραγματοποιήσει και σειρά συναντήσεων με πολιτικούς παράγοντες και επιχειρηματίες, κυρίως προερχόμενους από την ομογένεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τους βασικούς στόχους του κ. Μητσοτάκη με την επίσκεψή του στην άλλη όχθη του Ατλαντικού είναι να σηματοδοτήσει το ενδιαφέρον της ΝΔ για την προώθηση της ψήφου των ομογενών στις Ελληνικές εθνικές εκλογές.

SHARE