Στη Μυτιλήνη κλιμάκιο στελεχών της Ν.Δ.!

Τη Μυτιλήνη επισκέπτεται σήμερα κλιμάκιο βουλευτών της Ν.Δ., με πρωτοβουλία του προέδρου του κόμματος, Κυριάκου Μητσοτάκη, έπειτα από τα επεισόδια που συνέβησαν το βράδυ της περασμένης Κυριακής στην πλατεία Σαπφούς.

Ήδη το κλιμάκιο το οποίο συναποτελούν ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης, η αναπληρώτρια τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής, βουλευτής Β΄ Αθηνών Σοφία Βούλτεψη, ο τομεάρχης Τουρισμού, βουλευτής Δωδεκανήσου Μάνος Κόνσολας, ο αναπληρωτής τομεάρχης Υγείας, βουλευτής Αχαΐας Ιάσων Φωτήλας και ο βουλευτής Λέσβου Χαράλαμπος Αθανασίου επισκέφθηκε τον καταυλισμό και το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας όπου και ενημερώθηκε για τη λειτουργία του. Στη συνέχεια τα στελέχη της Ν.Δ. συζήτησαν με κατοίκους της Μόριας για τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από τη γειτνίαση με το ΚΥΤ.

Θα ακολουθήσουν συναντήσεις των βουλευτών, ανάλογα με τις αρμοδιότητές τους, με την περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου και με το δήμαρχο Λέσβου και επισκέψεις στο Νοσοκομείο, το Λιμεναρχείο, τον Οργανισμό Ευρωπαϊκής Συνοριοφυλακής και Ακτοφυλακής και το Επιμελητήριο Λέσβου. Στις 11.00 το πρωί έχει προγραμματισθεί συνέντευξη Τύπου.