Στα χέρια της αστυνομίας 47χρονος παιδόφιλος – Τον αναγνώρισαν 27 ανήλικες

Έναν κατά συρροή παιδόφιλο που είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος σε μαθήτριες της Βορειανατολικής Αττικής, της Δυτικής Αττικής και του Πειραιά συνέλαβαν οι αστυνομικές αρχές.

Ο 46χρονος από την Αλβανία συνελήφθη στις 2 Ιουνίου 2016 στη Δραπετσώνα. Η έρευνα άρχισε ύστερα από καταγγελίες 27 μαθητριών για τη δράση του παιδόφιλου, ο οποίος συνήθιζε να κινείται με ποδήλατο, να προσεγγίζει ανήλικες που σχολούσαν από το δημοτικό και γυμνάσιο και να προβαίνει σε σεξουαλικές πράξεις σε βάρος τους.

Την ώρα της σύλληψής του κινούνταν και πάλι με ποδήλατο στην προσπάθειά του να προσεγγίσει ανήλικες.

Ο δράστης αρνούμενος τον αστυνομικό έλεγχο, ετράπη σε φυγή, τελικά όμως ακινητοποιήθηκε και προσήχθη αρχικά στο Τ.Α. Δραπετσώνας και στη συνέχεια στην Υποδιεύθυνση Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα που διενεργήθηκε, ο 46χρονος κινούμενος συνήθως με ποδήλατο, πλησίον σχολικών συγκροτημάτων, κυρίως κατά τις πρωινές ώρες της προσέλευσης των μαθητών και προφασιζόμενος ότι είναι γνωστός της οικογενείας τους, προσέγγιζε ανήλικες μαθήτριες ηλικίας 13 έως 15 ετών, και προέβαινε σε ασελγείς πράξεις. Σε μία μάλιστα περίπτωση αφαίρεσε από μαθήτρια και το κινητό της τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.