Στ. Θεοδωράκης: Η ανικανότητα της κυβέρνησης θα φέρει και 5ο μνημόνιο (VIDEO)

“Η ανικανότητα της κυβέρνησης είναι τέτοια που θα φέρει και πέμπτο μνημόνιο” τόνισε στην ομιλία του ο επικεφαλής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, Σταύρος Θεοδωράκης, σημειώνοντας ότι τα μέτρα που ψηφίζονται σήμερα, είναι δείγμα του ακραίου αμοραλισμού του ΣΥΡΙΖΑ.

“Ποιος μπορεί να συναινέσει σε αυτές τις πολιτικές; Κανείς, εκτός από το δίδυμα αδερφάκι σας στον αμοραλισμό, τους ΑΝΕΛ, που έγιναν επίσης επαγγελματίες της εξουσίας, των θεωριών συνωμοσίας και του λαϊκισμού” είπε απευθυνόμενος στα κυβερνητικά έδρανα.

Ο κ. Θεοδωράκης διευκρίνισε ότι το ΠΟΤΑΜΙ “δεν θα γίνει συνεργός στα πολιτικά εγκλήματα της κυβέρνησης, που επέλεξε να αποκοπεί από την δημιουργική κοινωνία και να περιχαρακωθεί στα όρια του εθνικολαϊκισμού”.
Όπως τόνισε ο επικεφαλής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ “οι δύο προϋποθέσεις του δικού μας New deal είναι μεταρρυθμίσεις και συναινέσεις, συγκεκριμένοι στόχοι από μια αποφασισμένη ηγεσία.

Για το θέμα της φορολογίας παρατήρησε ότι οι Έλληνες χάνουν ένα μηνιάτικο με τα νέα μέτρα, ενώ προκαλείται ασφυξία σε όλα τα επίπεδα. “Ο εφιάλτης στον δρόμο με τους φόρους γυρίζεται με το δικό σας σενάριο” ανέφερε στρέφοντας το βλέμμα του στα κυβερνητικά έδρανα.

Κάνοντας λόγο για μια χώρα χωρίς πυξίδα και μια κυβέρνηση ότι νά ναι ο κ. Θεοδωράκης υποστήριξε ότι οι κυβερνώντες παίζουν σε όλα τα ταμπλό και σε αυτό της ανεξιθρησκεία του κ. Φίλη, και σε εκείνο της θρησκοληψίας του κ. Καμένου.