Σοκάρουν οι καταθέσεις στη δίκη του «δράκου με το φλάουτο» -Τι είπαν οι ανήλικες μαθήτριες

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν τα όσα κατέθεσαν για τον «δράκο με το φλάουτο» οι γονείς των δύο ανήλικων κοριτσιών, ηλικίας 9 και 11 ετών, στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας χθες.

Συγκεκριμένα, ο 62χρονος καθηγητής μουσικής της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, ο οποίος στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της μουσικής, βρέθηκε χθες στο εδώλιο επειδή ικανοποιούσε τις αρρωστημένες πράξεις του στα δύο ανήλικα κορίτσια που ήταν μαθήτριές του.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου του ΑΝΤ1, οι γονείς των κοριτσιών περιέγραψαν όλα όσα έκανε ο αρρωστημένος άνδρας στα παιδιά τους.

«Το παιδί μας είπε ότι (καθηγητής) έβαλε το χέρι του στα οπίσθια της και τη θώπευε. Έβαλε το χέρι του στους μηρούς και το δάχτυλό του στα γενετικά της όργανα. Στη συνέχεια ο κατηγορούμενος είπε στην κόρη μας να βάλει το χέρι της στα όργανά του και τη ρώτησε αν της αρέσει. Την έβαλε να καθίσει με τα πόδια ανοιχτά και την τράβηξε φωτογραφίες», ανέφερε ο πατέρας του ενός κοριτσιού.

Από την πλευρά της, η μητέρα της ανήλικης είπε, μεταξύ άλλων, στην κατάθεσή της: «Η κόρη μου έκτοτε δεν θέλει να κοιμάται μόνη της. Στις κοινωνικές μας συναναστροφές δεν θέλει καθόλου να μιλήσει με μεγαλύτερους άνδρες. Φοβόταν και ντρεπόταν, γι’ αυτό δεν μου μίλησε. Αυτός της είχε πει να μη μιλήσει σε κανέναν».

Να σημειωθεί πως η δίκη διεκόπη για τις 15 Οκτωβρίου, ενώ ο διεστραμμένος καθηγητής μουσικής κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικων κοριτσιών, ηλικίας 9 και 11 χρόνων, μέσα σε ωδείο, από τα Χριστούγεννα του 2016 έως τον Ιούλιο του 2017.