Συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη με Σταύρο Ψυχάρη στον ΔΟΛ

Συζήτηση εφ’ όλης της ύλης για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις είχε το μεσημέρι της Δευτέρας ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ΔΟΛ Σταύρος Ψυχάρης και η διευθυντική ομάδα του «Βήματος» και των «Νέων» με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στο γεύμα που έγινε στα γραφεία του ΔΟΛ, στα πλαίσια των επαφών της ιδιοκτησίας και της διευθυντικής ομάδας των εφημερίδων «Βήμα» και «Νέα» με σημαίνοντα πρόσωπα της πολιτικής, οικονομικής, κοινωνικής και ακαδημαϊκής κοινότητας, έγινε εκτενής αναφορά στα όσα διαδραματίζονται αυτή την περίοδο στη χώρα.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε για την εν εξελίξει αξιολόγηση του τρίτου μνημονίου από τους θεσμούς, το κυβερνητικό σχέδιο για το ασφαλιστικό και τις κινητοποιήσεις αλλά και το προσφυγικό καθώς η συνάντηση έγινε τη συνομιλία που είχε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας με τους πρέσβεις της ΕΕ. Ο κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε ιδιαίτερα ανήσυχος για την πορεία της χώρας λόγω της στρατηγικής και των τακτικών κινήσεων του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Κατά τη διάρκεια του γεύματος που διήρκεσε περίπου μιάμιση ώρα, ο κ. Μητσοτάκης που συνοδευόταν από τον εκπρόσωπο του κόμματος, Γιώργο Κουμουτσάκο και τον διευθυντή του γραφείου τύπου, Μακάριο Λαζαρίδη, εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πορεία της Ν.Δ. και έδωσε έμφαση στο διαφορετικό ύφος της αντιπολίτευσης που ασκεί με έμφαση στις προτάσεις που καταθέτει στο δημόσιο διάλογο.