ΣΑΛΤΑΡΕ η Σαλτάρη και προσπαθεί να τρελάνει κι εμάς…

Όλοι το γνωρίζουμε ότι είναι πολλά τα «μπουμπούκια» που …ανθίζουν στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, αλλά ένα ένα ξεπετάγονται και μας θυμίζουν την παρουσία τους.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Γεωργοπούλου-Σαλτάρη, υποστήριξε ότι το ΕΚΑΣ λειτουργούσε ως ελεημοσύνη, και καλώς κόπηκε. Άρα δηλαδή να μην δίνεται καθόλου…

Έχει σημασία να σας παραθέσω ακριβώς τι είπε: «Ο ΣΥΝ καταψήφισε το 1997 το μέτρο του ΕΚΑΣ γιατί λειτούργησε ως ελεημοσύνη προς του χαμηλοσυνταξιούχους δεν έλυνε το πρόβλημα της εισφοροδιαφυγής και λειτουργούσε τυχοδιωκτικά με προεκλογικούς όρους».

Δηλαδή κυρία Σαλτάρη εσείς από υπερηφάνεια κόψατε το ΕΚΑΣ επειδή ήταν ελεημοσύνη. Και θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε μαζί σας εάν αυξάνατε τις συντάξεις. Εφόσον δεν μπορείτε να το κάνετε, τι θέλετε και μας ζαλίζεται με τις αμπελοφιλοσοφίες σας. Λίγη ντροπή δεν υπάρχει, χάθηκε;

Και αυτό το άλλο…τι κουφό πάλι, τι σχέση έχει η εισφοροδιαφυγή με το ΕΚΑΣ;

Μάλλον είστε ζηλιάρα κυρία Σαλτάρη και θέλετε να ακολουθήσατε το δρόμο που χάραξε η Ελένη Αυλωνίτου, χαρακτηρίζοντας «φοροφυγάδες» τους χαμηλοσυνταξιούχους που θα χάσουν το ΕΚΑΣ βάσει των νέων εισοδηματικών κριτηρίων.

Βρε που τα βρήκαμε αυτά τα λουλούδια!..