Ψευτοπαληκαρισμοί Τσίπρα πριν τη μεγάλη υποχώρηση

Ψευτοπαληκαρισμοί Τσίπρα πριν τη μεγάλη υποχώρηση. Αυτό είναι το κεντρικό μήνυμα που στέλνουν τα στελέχη της ΝΔ σχολιάζοντας την υπόθεση των διαρροών της συνομιλίας Τόμσεν – Βελκουλέσκου και τη σκληρή αντίδραση της κυβέρνησης, και του πρωθυπουργού προσωπικά, έναντι του ΔΝΤ.

Τα στελέχη της ΝΔ προειδοποιούν ότι «στήνεται εκ νέου σκηνικό 2015» με δυσμενείς συνέπειες για τη χώρα μας με συνέπεια τα φορολογικά μέτρα που θα έρθουν να είναι τελικά ακόμη δυσμενέστερα.

«Μεγάλος παραμυθά» χαρακτήρισε στον ΣΚΑΪ τον πρωθυπουργό ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, αφήνοντας υπονοούμενα για την ταχύτητα αντίδρασης της κυβέρνησης μετά τη δημοσιοποίηση της επίμαχης υποκλοπής. «Σε 1 ώρα συνεκλήθη εκτάκτως κυβερνητικό συμβούλιο, εκδόθηκε ανακοίνωση, έγιναν συντονισμένες κινήσεις, προέβη σε ανακοίνωση ο ΠτΔ κλπ. Ήταν εντυπωσιακό…» δήλωσε με σημασία ο κ. Γεωργιάδης.

«Πάμε να κλείσουμε διαπραγμάτευση Μάιο – Ιούνιο εν μέσω τσακωμού ενώ ο Τσακαλώτος έλεγε ότι αν η διαπραγμάτευση πάει Ιούνιο θα καταστραφούμε. Η κατάσταση επιβαρύνει το κλίμα των διαπραγματεύσεων» προειδοποίησε στον σταθμό μας ο Νίκος Δένδιας.

«Να αφήσει τα επικοινωνιακά τρικ και να ακολουθήσει το δρόμο της σοβαρότητας» κάλεσε τη Δευτέρα στον σταθμό μας την κυβέρνηση αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης, σχολιάζοντας την κυβερνητική αντίδραση για την υποκλαπείσα συνομιλία.

«Ο Τσίπρας και η επικίνδυνη για τον τόπο ομάδα του, τζογάρει με την τύχη της χώρας» ανέφερε χαρακτηριστικά τη Δευτέρα ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος, μετά την ομιλία του πρωθυπουργού στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.