Πρόταση για μετακόμιση στο Λονδίνο

Διαβάζουμε στο secret των “παραπολιτικών” ότι ο Κώστας Καραμανλής αμέσως μετά τις τελευταίες εκλογές είχε δεχθεί μια δελεαστική πρόταση για να μετοικήσει στο Λονδίνο. Την πρόταση τότε την απέρριψε, αλλά τώρα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα την ξανασκέφτεται.
Παραθέτουμε το δημοσίευμα:

“Μια ιδιαίτερα… δελεαστική πρόταση λέγεται ότι απέρριψε ο Κώστας Καραμανλής μετά τις εκλογές του περασμένου Σεπτεμβρίου. Οπως είναι σε θέση να γνωρίζει το «Secret», παλαιός φίλος του από το Λονδίνο τού πρότεινε να παραιτηθεί από βουλευτής και να μετακομίσει σε προάστιο της βρετανικής πρωτεύουσας, προκειμένου να ασχοληθεί απερίσπαστος με τη συγγραφή βιβλίων για τη διεθνή πολιτική σκηνή, πεδίο υπεροχής του κ. Καραμανλή.

Στη συγκεκριμένη περιοχή υπάρχει και campus, όπου περνούν μέρος των θερινών διακοπών τους τα δίδυμα της οικογένειας, ασχολούμενα παράλληλα με την πνευματική τους καλλιέργεια. Λέγεται ότι ο πρώην πρωθυπουργός απέρριψε τότε την πρόταση, αλλά τώρα τη ζυγίζει ξανά”.
Αν θέλαμε να μπούμε στην πολιτικολογία θα λέγαμε ότι ή κάποιοι θέλουν να “ξεφορτωθούν” από την πολιτική σκηνή της χώρας τον Καραμανλή που αποτελεί τη χρυσή εφεδρεία για τη χώρα ή ότι κάποιος θέλει να στήσει σκηνικό επιστροφής με αεροπλάνο αλα Ζισκάρ Ντεστέν.

Όμως είναι αλήθεια ότι η μεγαλύτερη έγνοια του Κώστα Καραμανλή αυτήν την περίοδο είναι η πρόοδος των παιδιών του.

Επιπλέον, πρόεδρε τι θα γίνουν τα πολιτικά παιδιά σου που πίνουν (υποτίθεται) νερό στο όνομα σου. Αν φύγεις, ορφανά θα μείνουν;