Προσλήψεων συνέχεια και αναδρομικά

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στο υπουργείο Εσωτερικών οπού επικεφαλής είναι ο αδέκαστος κ. Παν. Κουρουμπλής ο οποίος δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του για θέματα διαφάνειας και χρηστής διοίκησης. Έχει δώσει πολλές σχετικές παραστάσεις, παρουσία καμερών, όσο ήταν υπουργός Υγείας.

Ο συγκεκριμένος υπουργός, λοιπόν προς έκπληξη πολλών προέβη σε δυο επιπλέον προσλήψεις δημοσιογράφων για την κάλυψη συναφών αναγκών για θέματα Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. Προφανώς δεν επαρκούσαν οι υπάρχοντες δημοσιογράφοι, που είχαν στη διάθεση τους οι προκάτοχοί του.

Το πιο ωραίο όμως είναι, πέρα από τις προσλήψεις, ότι οι δυο θέσεις συνιστώνται , αναδρομικά από τις 23 Σεπτεμβρίου 2015. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από το άρθρο 34 του Ν. 4369/2016, οπού προβλέπονται οι σχετικές προσλήψεις. Άραγε οι προσληφθέντες θα πληρωθούν και αναδρομικά από το Σεπτέμβριο;

Τελικά η Β Αθηνών είναι πολύ μεγάλη εκλογική εκλογική περιφέρεια και χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να εκλεγεί κάποιος βουλευτής.