Ολοκληρώθηκε η συνάντηση με τους δανειστές – Δεν συζητήθηκε το θέμα των Wikileaks

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης με τους εκπροσώπους των θεσμών, και όπως δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος «έγινε μια εισαγωγική συζήτηση, βάλαμε το χρονοδιάγραμμα της πρώτης εβδομάδας, έως την άλλη Δευτέρα, και τον οδικό χάρτη έως το Eurogroup της 22 Απριλίου».
Σύμφωνα επίσης με τον υπουργό Οικονομικών, στη συνάντηση που κράτησε λιγότερο από 1,5 ώρα δεν συζητήθηκε καθόλου το θέμα Wikileaks. Ερωτηθείς εάν υπάρχει προβληματισμός για το γεγονός ότι η ευρωπαϊκή πλευρά επισήμως ή ανεπισήμως συντάχτηκε με το ΔΝΤ απάντησε «κανένα σχόλιο».

Όπως όλα δείχνουν οι δύο πλευρές θα εξαντλήσουν όλο το χρόνο για κλείσιμο της συμφωνίας στις 22 Απριλίου, καθώς σύμφωνα με τον Υπουργό Οικονομικών, σήμερα είδαν “το χρονοδιάγραμμα μέχρι τις 22 Απριλίου”, ημέρα κατά την οποία συνεδριάζει το Eurogroup για την αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος.

Ερωτηθείς αν αύριο θα υπάρξει νέα συνάντηση της ελληνικής κυβέρνησης με τους εκπροσώπους των δανειστών, ο κ. Τσακαλώτος απάντησε: Θα δούμε πότε θα έχουμε νέα συνάντηση…

Στη συνάντηση παρών ήταν και αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης.