Οι trendy μαντήλες της κ. Καν

Ορισμένα μυαλά είναι τόσο ανήσυχα και δημιουργικά που καταφέρνουν να διαπρέψουν ακόμα και κάτω από ιδιαίτερες, για να μην πούμε δύστροπες συνθήκες όπως είναι οι περιορισμοί που επιβάλλει στις γυναίκες η μουσουλμανική θρησκεία.

Τέτοιων ικανοτήτων λοιπόν απέδειξε πως είναι η κ. Αμένα Καν η οποία αν και απευθύνεται μόνο σε εκείνες που φορούν μαντήλα, έχει καταφέρει να χτίσει μια μικρή οικονομική αυτοκρατορία αξιοποιώντας μόνο τις δυνατότητες των social media.

Η κ. Αμένα Καν είναι πλέον διάσημη στις απανταχού μουσουλμάνες που ενδιαφέρονται για το στιλ τους, από την στιγμή που κατάφερε να δημιουργήσει σύγχρονες καλαίσθητες μαντήλες χωρίς να παραβιάζει τους κανόνες της μουσουλμανικής θρησκείας. Την δε προβολή της ανέθεσε στο blog της, δημιουργώντας βιντεάκια με συμβουλές, σχεδιάζοντας και πουλώντας μαντίλες.

Είναι επίσης η γυναίκα πίσω από το… Hoojab, μια παραλλαγή του Hijab της γνωστής μουσουλμανικής μαντίλας. «Σχεδίασα ένα νέο τύπο hijab, με κουκούλα και δυο φτερά, πολύ ύφασμα δηλαδή έτσι ώστε να μπορεί να δημιουργεί μια γυναίκα πολλά στιλ. Έπαιξα με αυτό, κάθισα στη ραπτομηχανή μου, το τελειοποίησα και όταν το είδαν οι φανς μου στο Youtube ήθελαν και αυτές. Έτσι άρχισα να φτιάχνω και να πουλάω Hoojab και σιγά σιγά δημιούργησα την εταιρεία μου ”Pearl Daisy Ltd”».

Η Αμένα έχει και το δικό της κανάλι στο Youtube στο οποίο ανεβάζει βιντεάκια με συμβουλές μακιγιάζ, ενώ φυσικά λανσάρει και τα νέα της προϊόντα.

bloger-mantila-

bloger-mantila-2 (1)

bloger-mantila-4

bloger-mantila-7

bloger-mantila-5