Ο Στουρνάρας αδειάζει τον Παππά και τον κατηγορεί για… ασχετοσύνη!

Η κυβέρνηση Τσίπρα ποτέ δεν είδε με συμπάθεια τον Γιάννη Στουρνάρα. Παρότι ο Διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος είναι τυπικότατος στη δουλειά του, η δυσπιστία εδράζεται στο γεγονός ότι ήταν υπουργός – και μάλιστα επιτυχημένος- στην κυβέρνηση Σαμαρά.

Έτσι λοιπόν σε κάθε ευκαιρία οι ένοικοι του Μεγάρου Μαξίμου βγάζουν τα απωθυμένα τους προς τον κ. Στουρνάρα, ωστόσο ο Διοικητής της ΤτΕ, έχει αποφασίσει πλέον να αφήσει κατά μέρος τις ευγένειες και να απαντά σε κάθε αιχμή που στρέφεται εναντίον του.

Τελευταίο μέτωπο αυτό που άνοιξε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς.

Ο κ. Παππάς, προ ημερών, είχε πει στη Βουλή «Καμιά φορά θα πρέπει να ελέγχεται και ο ελεγκτής. Γιατί κάποιος καχύποπτος θα μπορούσε να συνδέσει τη σημερινή ιδιότητα του κ. Στουρνάρα με αυτή του πρώην υπουργού της κυβέρνησης Σαμαρά», αναφερόμενος στο πόρισμα της Τράπεζας της Ελλάδας για τα δάνεια των ΜΜΕ. Όμως, ο κ. Στουρνάρας δεν άφησε αναπάντητη την επίθεση και σήκωσε το γάντι του που του πέταξε ο κ. Παππάς.

Όπως αναφέρει ο «Βηματοδότης»:

«Αυτή τη φορά ο κεντρικός τραπεζίτης Ι.Στουρνάρας δεν σιώπησε στις αιχμές που άφησε εναντίον του από το βήμα της Βουλής ο Ν.Παππάς για το θέμα της δανειοδότησης των ΜΜΕ: «Αν αληθεύουν αυτά που μεταδίδονται ότι είπε ο υπουργός Επικρατείας, αυτό δείχνει έλλειψη γνώσης και σεβασμού στην ανεξαρτησία της κεντρικής τράπεζας, η οποία εδράζεται στην ιδρυτική της συνθήκη».

Αυτό και αν είναι άδειασμα…».