Ο απίστευτος Σταμάτης «έθαψε» την αντιπολιτευτική τακτική της ΝΔ για να «αθωώσει» τον Σαμαρά

Όσοι ασχολούνται με την πολιτική γνωρίζουν ότι ο πρώην υπουργός Επικρατείας του κ. Σαμαρά, και νυν βουλευτής της ΝΔ, έχει έναν δικό του τρόπο σκέψης που λίγοι κατανοούν.

Έτσι λοιπόν μια αποστροφή στο λόγο του κ. Σταμάτη ήταν ικανή να κάνει τους βουλευτές της ΝΔ να κοιτάζουν δεξιά – αριστερά με παγωμένο βλέμμα.

Ως γνωστόν κορυφαίο αίτημα της ΝΔ είναι οι «εκλογές εδώ και τώρα». Το αίτημα αυτό προφανώς ο κ. Σταμάτης δεν το έχει αντιληφθεί κι έτσι παίρνοντας πρωτοβουλία να διασκεδάσει τις εντυπώσεις όσων ισχυρίσθηκε χθες ο κ. Τσακαλώτος, ότι δηλαδή ο κ. Σαμαράς θα υπονομεύσει την πορεία

του κ. Μητσοτάκη προς την πρωθυπουργία, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο κ. Μητσοτάκης θα γίνει πρωθυπουργός την άνοιξη του 2017.

Με λίγα λόγια ο κ. Σταμάτης προκειμένου να υπερασπιστεί τον κ. Σαμαρά, «έθαψε» την αντιπολιτευτική τακτική της ΝΔ.
Για όσους δεν θυμάστε ποιος είναι ο κ. Σταμάτης, σας θυμίζουμε ότι είναι ο κύριος εκείνος που διαλαλούσε παντού ότι στην τρίτη ψηφοφορία για Πρόεδρο Δημοκρατίας θα εκλεγόταν ο κ. Δήμας γιατί ο ίδιος είχε συνεννοηθεί με βουλευτές της τότε αντιπολίτευσης και σήμερα συγκυβέρνησης. Το χειρότερο μάλιστα είναι ότι ορισμένοι εκ των βουλευτών που αναφέρουμε έψαχναν «γέφυρες» για να συνεννοηθούν με τους τότε ενοίκους του Μεγάρου Μαξίμου.