Νέος Ομιλος με 15 sites στο Διαδίκτυο. Επικεφαλής το db8.gr

Ο Όμιλος της City New Media στο διαδίκτυο με 15 sites

Ο πρώτος όμιλος ιστοσελίδων στην Ελλάδα από 15 ιδιόκτητα και συνεργαζόμενα sites δημιουργήθηκε και λειτουργεί από τα μέσα Μαρτίου.

Δημιουργήθηκε από επιχειρηματίες του χώρου της διαφήμισης, της εκπαίδευσης και της επικοινωνίας, οι οποίοι έχουν ξεχωρίσει για τις σύγχρονες επιχειρηματικές τους δραστηριότητες και τη δοκιμασμένη εμπειρία τους στη δημοσιογραφία.

Τα 15 sites αρκετά από τα οποία ήδη χαρακτηρίζονται από υψηλό ποσοστό επισκεψιμότητας, λειτουργούν με ανώτερες προδιαγραφές και με συνεργασίες διακεκριμένων δημοσιογράφων και επαγγελματιών του διαδικτύου.

Αιχμές τους είναι οι ιστοσελίδες db8.gr (debate στα γεγονότα), nonpapernews, apopseis, rigillis18, famousgram.gr newspepper, marketfair, postgame κ.α

Καλύπτουν μεγάλη γκάμα θεματολογίας, που αφορά άνδρες και γυναίκες που βρίσκονται σε παραγωγικές ηλικίες, το ενεργό νεανικό κοινό και τα ενδιαφέροντα του κάθε Έλληνα πολίτη.

Τα επτά από αυτά είναι ευρύτερου ενημερωτικού χαρακτήρα, στους τομείς της Πολιτικής, της Κοινωνίας, της Οικονομίας, των Επιχειρήσεων και της Καθημερινής Ζωής, ενώ υπάρχει εξειδικευμένη εκτενής θεματολογία σε θέματα παιδείας, υγείας, σπορ, περιβάλλοντος, κίνησης της αγοράς, μόδας και life Style. Τόσο σε ελληνικό όσο και διεθνές επίπεδο.

Παράλληλα, ο Όμιλος έχει εξασφαλίσει συνεργασίες με ένα ευρύτατο δίκτυο ιστοσελίδων της περιφέρειας.

Με βασική αρχή τη συνέργεια και την ισότιμη συνεργασία, ο Όμιλος εξασφαλίζει την ανακύκλωση και τη μεγαλύτερη δυνατή προβολή σε ιδιόκτητα και συνεργαζόμενα sites όλων των θεμάτων του κατά τρόπο ιδιαίτερα επιτυχή και αποτελεσματικό.

Ο Όμιλος διαθέτει τμήματα Πολιτικής Επικοινωνίας, Διαφήμισης και Marketing.

Συντονιστές του δημοσιογραφικού τομέα είναι οι δημοσιογράφοι Μιχάλης Δημητρίου και Γιώργος Κοντογιάννης.

Υπεύθυνες marketing και διαφήμισης, είναι οι κυρίες Μαρία Μίχαλου και Ελίνα Ζωγραφάκη: email: marketing@db8.gr.

Η διεύθυνση των γραφείων είναι: Καπνικαρέας 9-11, ΤΚ 10556, τηλ.2155017215, email: info@db8.gr.

SHARE