Νέα ναυαρχίδα για την οικογένεια Fujifilm X Series

Η Fujifilm X-H1 είναι η ναυαρχίδα της οικογένειας των mirrorless καμερών της εταιρείας με εξελιγμένα συστήματα σταθεροποίησης εικόνας.

Μία ναυαρχίδα, όπως η Fujifilm Χ-Η1, δεν θα μπορούσε παρά να τα πηγαίνει καλά σε όλους τους τομείς. Το μοντέλο αυτό δίνει έμφαση στον τομέα της λήψης βίντεο, ενώ υπάρχει και το σύστημα σταθεροποίησης 5 αξόνων της Fujifilm για την καλύτερη λήψη φωτογραφίας κάτω από όλες τις συνθήκες. Οι διαστάσεις της νέας κάμερας της Fujifilm είναι 139.8 x 97.3 x 85.5 χιλιοστά, ενώ το βάρος της είναι στα 673 γραμμάρια. Ο αισθητήρας της Fujifilm X-H1 είναι τεχνολογίας X-Trans CMOS, στα 24.3 Megapixel.

H ευαισθησία του ISO ξεκινά από το 200 και φτάνει έως και τα 12.800, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στο κομμάτι της βιντεοσκόπησης, η Fujifilm X-H1 υποστηρίζει αναλύσεις 4Κ. Η οθόνη στο πίσω μέρος της κάμερας έχει διαγώνιο 3 ιντσών, ενώ μπορεί να περιστραφεί προς τρεις κατευθύνσεις, στοιχείο που διευκολύνει κατά πολύ στη φωτογράφιση. Η νέα ναυαρχίδα της Fujifilm είναι εξοπλισμένη με όλες τις μορφές ασύρματης συνδεσιμότητας για τη μεταφορά αρχείων.

Η Fujifilm Χ-Η1 θα είναι διαθέσιμη από τις αρχές Μαρτίου σε διάφορες αγορές, με την τιμή της να διαμορφώνεται στα 1899 δολάρια στις ΗΠΑ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το New Atlas.

SHARE