ΝΔ: “Πυρά” κατά Καμμένου

Η ΝΔ εντείνει την επίθεσή της προς τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο με αφορμή τις δηλώσεις-ομολογία που έκανε στην Σύρο για το ΦΠΑ στα νησιά, αλλά και την άγνοια που επέδειξε για τη θέση της Ελλάδας στο Σκοπιανό, κατά την διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή, την περασμένη Κυριακή.

Ο κ. Κουμουτσάκος σε δηλώσεις του ζήτησε για άλλη μια φορά την παραίτηση του υπουργού Άμυνας, μετά και την κατακραυγή από όλες σχεδόν τις πολιτικές δυνάμεις.

Ειδικότερα αναφέρει:

«Χθες, σχεδόν όλες οι πολιτικές δυνάμεις – και όχι μόνο η Νέα Δημοκρατία – ζητήσαμε την παραίτηση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Καμμένου.

Είναι το ελάχιστο που οφείλει όταν ο ίδιος ομολογεί εγκληματικές πολιτικές και αντισυνταγματικές αποφάσεις για το Φ.Π.Α. στα νησιά.

Αυτό είναι ένα ακόμα επεισόδιο που επιβεβαιώνει ότι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ είναι αδιέξοδα και οριστικά εγκλωβισμένη στα ψέματα, στις αυταπάτες και στην ανικανότητά της.

Γι’ αυτό ακριβώς η παραμονή της στην εξουσία έχει τεράστιο κόστος για τους Έλληνες.

Γι’ αυτό ζητήσαμε και ζητούμε να φύγει.

Όσο γρηγορότερα, τόσο καλύτερα για τον τόπο».

Η άγνοια Καμμένου για το Σκοπιανό

Σε αυτό έρχεται να προστεθεί και η άγνοια του Πάνου Καμμένου για την επίσημη θέση της Ελλάδας σε ότι αφορά το Σκοπιανό. Ήδη για αυτό το θέμα έχει τεθεί ερώτηση από την πρώην υπουργό Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη και βουλευτές της ΝΔ προς τον υπουργό Εξωτερικών κ. Κοτζιά, που του ζητείται να διευκρινήσει την επίσημη θέση της Ελλάδας στο θέμα αυτό.

 

SHARE