Ν. Παππάς: «Παρένθεση οκταετίας» η διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

«Παρένθεση οκταετίας» χαρακτήρισε την διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ο κ. Νίκος Παππάς αντικρούοντας τα επιχειρήματα της Νέας Δημοκρατίας που, όπως είπε, οραματίζεται την πτώση του πρωθυπουργού. «Συστήνουμε στην ΝΔ να ξυπνήσει, να σοβαρευτεί και να συντονιστεί με την πραγματικότητα γιατί η παρένθεση που ονειρεύεται θα είναι παρένθεση οκταετίας» είπε χαρακτηριστικά.

Ο Παππάς στην ομιλία του εξαπέλυσε νέα επίθεση στη ΝΔ για τις παρεμβάσεις του Αντώνη Σαμαρά. «Η αξιωματική αντιπολίτευση κληρονόμησε από τον κ. Σαμαρά το success story και την ακροδεξιά. Εμείς κληρονομήσαμε την 5η αξιολόγηση και τα μέτρα της τα οποία ξηλώσαμε» είπε επισημαίνοντας ότι η ΝΔ είχε δεσμευτεί για μέτρα ύψους 20 δις ευρώ. «Κληρονομήσαμε ότι το χρέος είναι βιώσιμο και το ανατρέπουμε» πρόσθεσε και καταλόγισε στην ΝΔ ότι «έχει πέσει σε vertigo αντιπολιτευτικής τακτικής».

Τέλος, στο θέμα του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες ο υπουργός εκτιμά ότι το καλοκαίρι θα πραγματοποιηθεί η δημοπρασία και σημείωσε ότι «παρά τις προβλέψεις είμαστε στο τελευταίο στάδιο».

Το νέο πεδίο διασφαλίζει διαφάνεια, βιωσιμότητα θέσεις εργασίας, ποιότητα προγράμματος, μέγιστο τίμημα, υπάρχει μέριμνα για το ιδιοκτησιακό καθεστώς, ολοκληρώνεται ο χάρτης συχνοτήτων, ενώ υπάρχει «έντονο ενδιαφέρον» για συμμετοχή στον διαγωνισμό, τόνισε ο Ν. Παππάς καλώντας την ΝΔ να συμβάλει ώστε το ΕΣΡ να λειτουργεί με νόμιμη σύνθεση.