Μπρα ντε φερ με το χρόνο

Είναι δεν είναι σε σχέση ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν μας νοιάζει ακόμα κι αν είναι με μια νεαρά όπως φημολογείται. Αλλά οι ατάκες του -μετά από 30 σχεδόν χρόνια ενεργής παρουσίας στον εκδοτικό χώρο- έχουν ενδιαφέρον. Σε συνέντευξη που έδωσε λοιπόν στην εφημερίδα “ΑΓΟΡΑ” τα έβαλε με τον χρόνο.
Στην ερώτηση αν τελείωσε για αυτόν η εργένικη ζωή ο πρώην εκδότης και παρουσιαστής απάντησε:
“Είμαι μόνος μου δεν έχω σχέση. Δεν παριστάνω τον παρθένο, αλλά δεν υπάρχει καμία σχέση. Όλα αυτά που γράφονται και λέγονται δεν ισχύουν ούτε με σφαίρες. Μακάρι να προκύψει κάτι στο μέλλον, αλλά προς το παρόν τίποτα”.
Ο χρόνος και η φθορά που φέρνει τον αγχώνει;
“Θέλω να κάνω ένα μπρα ντε φερ με το χρόνο. Αυτός θα νικήσει στο τέλος, αλλά θέλω να τον κουράσω πρώτα. Θα μου ρίξει “μπουνίδια”, αλλά θέλω να του ρίξω κι εγώ. Χρειάζεται να του κάνουμε αντίσταση. Κάνω τη γυμναστική μου. Όταν κάνεις τηλεόραση πρέπει να έχεις και μια εμφάνιση. Η γυμναστική είναι ματαιοδοξία, είναι υγεία και το βασικότερο είναι αντιστρές. Τώρα μου αρέσω περισσότερο σε σύγκριση με παλιά, κι ας ήμουν πιο φράπα τότε.Οι ρυτίδες στον άνδρα είναι η αποτύπωση της ζωής του”.
Στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το πως θα ήθελε να περάσει την τελευταία νύχτα της ζωής του, εκείνος απάντησε:
“Αν ήμουν στην ηλικία σου, θα σου έλεγα άλλα…Μάλλον θα σου έλεγα κάτι σε πάρτι, ποτό και σεξ σε ένα ζεστό μέρος σαν την Καραϊβική. Σήμερα θα σου έλεγα ότι δεν θα έχανα δευτερόλεπτο από τα παιδιά μου. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην ήμουν με τα παιδιά μου. Την Αμαλία, την Αλεξάνδρα και τον Μαξ θα ήθελα να βλέπω πριν πεθάνω”.

Ενώ για το αν το σεξ είναι κάτι που χορταίνεται:
“Κατά κάποιον τρόπο, ναι. Οι άνδρες όταν είναι μικροί μετρούν τα “σκορ”. Δεν το βαριέσαι το σεξ, αλλά έχουμε και άλλες δουλειές να κάνουμε. Δεν είμαστε εργολάβοι του σεξ, όπως όταν ήμασταν πιτσιρικάδες”.