Μητσοτάκης στο σύλλογο Ελπίδα: Όλοι να βάλουμε πλάτη για δώσουμε ελπίδα στη χώρα

Την κινητοποίηση όλων των δυνάμεων της χώρας για να ξαναγεννηθεί η ελπίδα στην Ελλάδα, ζήτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σήμερα στην επετειακή εκδήλωση για τη συμπλήρωση 25 χρόνων δράσης του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ».

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε τα εξής:

«Είμαστε, σήμερα εδώ, για να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ, σε όλες εκείνες και σε όλους εκείνους που έκαναν πράξη ένα όραμα το οποίο ξεκίνησε πριν από 25 χρόνια. Ένα μεγάλο όραμα προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο.

Και είμαστε εδώ να πούμε και ένα ευχαριστώ, στη Μαριάννα Βαρδινογιάννη, την ψυχή της “Ελπίδας”. Γνωρίζω την κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη από μικρό παιδί. Η κυρία Βαρδινογιάννη είναι ένας καλός άνθρωπος, ένα άνθρωπος ο οποίος πολύ πριν η εταιρική και κοινωνική ευαισθησία γίνει μέρος του δημόσιου διαλόγου, επέλεξε μέσα από την πάντα διακριτική και σεμνή της προσφορά, να αφήσει μια ουσιαστική παρακαταθήκη αλληλεγγύης.

Είμαστε ευγνώμονες, τόσο στην κυρία Βαρδινογιάννη, όσο και στο επιτελείο της, γι’ αυτήν την πολύ σημαντική προσφορά την οποία αφήνετε στον τόπο.

Και σας είμαστε διπλά ευγνώμονες, γιατί στέλνετε ταυτόχρονα το δικό σας ξεχωριστό μήνυμα. Ότι σε μια εποχή μεγάλης δυσκολίας για τον τόπο, όλες οι δυνάμεις της ελληνικής κοινωνίας θα πρέπει να κινητοποιηθούν. Για να μπορέσουμε πραγματικά να δώσουμε μια ελπίδα σε αυτήν τη χώρα η οποία δοκιμάζεται.

Και οι επιχειρηματικές δυνάμεις και οι απλοί Έλληνες, όλοι πρέπει να βάλουμε πλάτη. Ο καθένας με τις δικές του δυνατότητες. Διότι δε θα μπορέσουμε να τα βγάλουμε πέρα αν πραγματικά ως χώρα δεν είμαστε ενωμένοι».

IMG_9594