Με το φόβο του ξαφνικού θανάτου ζει η Αθηνά Ωνάση, λέει ο βιογράφος του παππού της

Πεισιθανάτια και ιδεοληπτική η Αθηνά Ωνάση. «Ζει από χρόνια με το φόβο του ξαφνικού θανάτου» υποστηρίζει ο παλαίμαχος δημοσιογράφος Δημήτρης Λυμπερόπουλος, βιογράφος και φίλος του Αριστοτέλη Ωνάση.

Θεωρεί πως η αιτία της διάστασης είναι ότι παρά τις εκκλήσεις του Αλβάρο, εκείνη δεν θέλει να κάνει παιδί, αφού πιστεύει πως οι ρίζες των Ωνάσηδων πρέπει να εκλείψουν. Ενώ οι φήμες θέλουν τον «άπιστο» σύζυγο ή το παιδί που δεν ήρθε ποτέ να βρίσκονται πίσω από το διαζύγιο της Αθηνάς Ωνάση από τον Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο, ο Δημήτρης Λυμπερόπουλος, ο βιογράφος του Αριστοτέλη Ωνάση, δίνει μέσω facebook μια άλλη εξήγησή για τα αίτια του χωρισμού του ζευγαριού.

Σε ανάρτησή του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Λυμπερόπουλος υποστηρίζει ότι η Αθηνά διακατέχεται από το σύνδρομο του «ξαφνικού θανάτου» και για τον λόγο αυτόν, παρά τις εκκλήσεις του Αλβάρο, εκείνη δεν θέλει να κάνει παιδί, αφού πιστεύει πως οι ρίζες των Ωνάσηδων πρέπει να εκλείψουν

Μάλιστα, αποκαλύπτει ότι όταν πριν από λίγο καιρό σκοτώθηκε το αγαπημένο άλογο ιππασίαςτης κόρης του Αλβάρο, η Αθηνά άρχισε να κλαίει και να φωνάζει: «Ντόντα, απομάκρυνε την Βίβιαν από μένα, φέρνω στο αίμα μου την κατάρα του θανάτου». Ωστόσο, όπως τονίζει, υπάρχει και η εκδοχή ότι ο Αλβάρο Ντε Μιράντα έχει συνάψει δεσμό με όμορφη Ισπανίδα.

Πηγή: Non Paper News